04 / 05 / 2024

Güvenirler Turizm Alanya otel görselleri

Güvenirler Turizm Alanya otel görselleri

Güvenirler Turizm Alanya Kestel Mahallesi'nde 345 oda 690 yatak kapasiteli bir otel projesine hazırlanıyor. Güvenirler Turizm Alanya otel projesinde inşaat çalışmalarının 1 yılda tamamlanması planlanıyor...

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Avaid İnşaat Gıda Turizm Otelcilik Sağlık Mobilya Ticareti İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Yasin Güven Uğur ve Omar Thamer A Alqudaımı ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Grup Konut İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gökhan Fettahoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reneva Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sönmez ve Yusuf Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymerkon Enerji İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv İth.İhr.Dayank.Tük. Malz.San.Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Mevlüt Sarıkaya imzasıyla kuruldu.

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Return İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükbakkalköy'de 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yağcı imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotex İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Selim Sümeli imzasıyla kuruldu.

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgmy İnşaat Nakliyat Gıda Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Dursun Donbalaoğlu imzasıyla kuruldu.

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Taahhüt İnşaat Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Albayraklar kuruldu.

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Htm Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatih Arı imzasıyla kuruldu.

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Projetürk İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm Organizasyon ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.

Güvenirler Turizm Alanya otel görselleri Haberi

Güvenirler Turizm Alanya otel görselleri


Güvenirler Turizm tarafından Antalya Alanya'ya bağlı Kestel Mahallesi'nde 345 oda 690 yatak kapasiteli otel projesi inşa edilecek. Güvenirler Turizm Alanya projesinde inşaatın 1 yılda tamamlanması planlanıyor.


Güvenirler Turizm Alanya projesinde 309 standart oda, 32 suit oda ve 4 engelli odası olacak. Proje Happy Elegant Hotel ve Life Syedra Princess Hotel'e 500 metre mesafede hayata geçiriliyor.



Güvenirler Turizm Alanya projesi 6 bin metrekare alanda yükseliyor. Taban alanı 2 bin 652 metrekare olan Güvenirler Turizm Alanya projesine Antalya - Mersin karayolu üzerinden ulaşım sağlanıyor. Proke Antalya Havaalanı'na 135 kilometre, Alanya ilçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.




Gülcihan...