27 / 05 / 2024

Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi

Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi

Türkiye İMSAD, 6 ila 13 yaş arası ilköğretim öğrencilerini doğal afetler konusunda bilinçlendirmek için kolları sıvadı. 'Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi'nde çocuklara afetlerle ilgili eğitim programları uygulanacak...

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi Haberi

Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi

Türkiye İMSAD, 6 ila 13 yaş arası ilköğretim öğrencilerini doğal afetler konusunda bilinçlendirmek için kolları sıvadı. Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle planlanan 'Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi'nde çocuklara afetlerle ilgili eğitim programları uygulanacak. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, afetlerin zararlarının asgariye indirilmesi için görsel, işitsel ve duyumsal deneyimler yoluyla küçük yaşlarda verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yetişener, merkezi bir lokasyonda 4 bin metrekarelik alanda hayata geçirilmesi planlanan projenin 4 milyon liraya mal olacağını söyledi. 


Merkezde neler olacak? 

Kütüphane, konferans-kokteyl ve sergi salonu, atölyeler, ofis ve kafenin yer alacağı merkezde İstanbul'da yaşanan afetlere ait anı ve bellek bölümleri yer alacak. Yangın, su baskını gibi olası felaketler karşısında yapılacak çalışmaların anlatıldığı film gösterimleriyle afetlerden kurtulma bilgileri aktarılacak. 


Sabah...