16 / 05 / 2024

Güvenyap Proje iletişim

Güvenyap Proje iletişim

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turan Halitoğlu tarafından kuruldu.

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turan Halitoğlu tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim!

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0216 505 04 34 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Güvenyap Proje iletişim Haberi

Güvenyap Proje iletişim

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turan Halitoğlu tarafından kuruldu.

Güvenyap Proje İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin başlıca amaç ve konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...