26 / 08 / 2024

Güvercin Sokak

Güvercin Sokak

Serdivan Bahçelievler Güvercin Sokak’ta yapımı tamamlanan Mahalle Meydanı, 16 Ekim Cuma günü düzenlenecek açılış programıyla hizmete giriyor.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Küresel piyasalar fed’in güvercin mesajlarıyla primlendi!

Fed tutanaklarına göre yetkililer son faiz toplantısında para politikasının bir süre daha kısıtlayıcı kalması gerektiğini vurgularken, risklerin ise daha dengeli hale geldiğini belirttiler. Tutanaklarla birlikte Fed yetkililerinden de olumlu açıklamalar geldi.

Küresel piyasalar Fed’in güvercin mesajlarıyla rahatladı!

Fed Başkan Yardımcısı Philip Jefferson, artan tahvil getirilerini politika kararlarını verirken dikkate alacaklarını açıkladı. Fed’in faizde durma sinyali vermesi ile risk iştahı artarken hisse senetleri yükseliyor.

İstanbul'da acil durumda girilemeyen 9 bin 73 sokak var! Büyük depremde 91 bin bina ağır hasar görecek! Korkutan senaryo

İBB, olası büyük bir depremde İstanbul’u bekleyen senaryoları bir bir analiz etti. Çalışmaya göre, megakentte acil durumda girilemeyen sokak sayısı 9 bin 73 olarak belirlendi. İşte açıklanan o çarpıcı veriler...

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş güvercin olup uçacak dedi! Gram altın fiyatları da bir anda…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Putin’in yaptığı açıklamalar ışığında emtiaların durumunu açıkladı. İşte detaylar!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Uzmanlardan çarpıcı açıklamalar: Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları günden güne yükselişini hızlandırdı. ABD'deki artan enflasyon endişelerine rağmen bir ons altın, Fed üyelerinden gelen güvercin mesajlarıyla 1900 dolarlık psikolojik direnci kırdı.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Dolarda 17 yılın en kötü son çeyreği!

Fed'in salgın sürecinde piyasaları destekleyen güvercin tutumunun süreceğini bir kez daha teyit etmesi ve ABD'de 908 milyar dolarlık destek paketinde uzlaşıya yaklaşılması, küresel risk iştahını artırıyor.

Güvercin Sokak Haberi

Güvercin Sokak

Fitness aletlerinden, çocuk oyun guruplarına, yürüyüş yolundan, dinlenme alanlarına ve basketbol sahasına kadar her ayrıntının düşünüldüğü meydanda Bahçelievler Muhtarlığı da mahalle sakinlerine hizmet verecek. Açılışa tüm vatandaşların davetli olduğunu belirten Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “16 Ekim Cuma günü saat 17.00’daki açılışımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz”...