16 / 05 / 2024

Güvercinlik Meydanı

Güvercinlik Meydanı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı’nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanınca yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı gündeme geldi. Bu alan için öne çıkan yer ise askeri olarak kullanılan Güvercinlik Meydanı.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Meydan Göksu yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla! 

Meydan Yapı tarafından Ankara Eryaman'da yükselen Meydan Göksu projesinde yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Gümüş altın ve dolara meydan okuyor! Gümüşte son dakika gelişmesi

Fed faiz kararının açıklanmasının ardından dolar yükselişe geçerken altın fiyatları düşmeye başladı. Gümüş ise altın ve dolara meydan okuyarak yukarı yönlü hareket ediyor. İşte gümüşte son dakika gelişmesi...

O ilde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Belediye 13 arsayı satıyor! 

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı aldı?

Geçen yıl iflas eden Thomas Cooku'un Rusya ayağını satın alan Anex Tour, Lujo Hotel'in hemen yanındaki Pina Adası'nı satın almış...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

AVM yatırımcılarının gözü meydan ve caddelerde!

Yerli ve yabancı AVM yatırımcıları, şehir merkezlerinde yatırım yapmaya odaklandı. Merkezlerin yatırımcılar için cazip olduğunu söyleyen JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, meydan ve caddelerin yatırımcıların radarında olduğunu kaydetti.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Güvercinlik Meydanı Haberi

Güvercinlik Meydanı

15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı'nın uçağının indirilebileceği güvenli meydan sıkıntısı yaşanmasının ardından devlet erkanına hizmet verecek yüksek güvenlikli VİP meydan ihtiyacı yeniden gündeme geldi. Bu ihtiyaç, 2023 İmar Planı'nda vurgulanıyordu.


ACİL İHTİYAÇ

Ancak 15 Temmuz deneyiminin ardından Devletin zirvesine ait hava araçlarının iniş ve kalkış yapacağı, devlet erkanının yanısıra konuk devlet başkanlarının uçaklarını da ağırlayacak yüksek güvenlikli bir hava meydanı ihtiyacına acil çözüm gerekliliği öne çıktı. Yüksek Güvenlikli VİP Hava Meydanı çalışması hızlandırıldı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecilerin ana karargahlarından biri olarak kullanılan Güvercinlik Askeri Hava Meydanı'nın VİP Devlet Meydanı olarak kullanılması gündemde.


TAŞINMASI İSTENİYORDU

Güvercinlik ve Etimesgut Askeri Havaalanları, şehir içinde kalmaları dolayısıyla, Ankara'da uzunca bir süredir tartışma konusuydu. Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut Belediyeleri, mania planları...