19 / 05 / 2024

Güverte Evleri teslimleri ne zaman

Güverte Evleri teslimleri ne zaman

İZMİR ve tatil beldelerinde gerçekleştirdiği inşaatlarla tanınan Cantürk İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’ndeki Güverte Evleri’nde sahil ferahlığını ve yatay yaşam konforunu yaşatacak.

Larissa Göl Evleri satışa çıktı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de hayata geçen Larissa Göl Evleri satışa çıktı. Dün lansmanı gerçekleşen bin 200 konutluk projede birinci etap teslimleri 20 ay sonra gerçekleşecek.

Gökorman Evleri Sinpaş teslimleri!

Gökorman Evleri İstanbul Ümraniye'de Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Beylikdüzü Güverte Evleri Nisan 2017'de teslim!

Cantürk İnşaat tarafından yapımı süren, İstanbul’un en etkileyici deniz manzaralarından birine sahip Güverte Evleri’nde teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi.

Endora Göksu Evleri Ankara fiyat!

Endora Göksu Evleri Ankara projesinde konut teslimleri bu yıl Haziran ayında yapılıyor. Endora Göksu Evleri projesinde fiyatlar 385 bin liradan başlayarak değişiyor...

Göztepe Yonca Evleri teslimleri!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Göztepe 'de inşa edilen Yonca Evleri projesi 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Evleri teslimleri Ocak 2017' de yapılması planlanıyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Kartal Manzara Adalar Evleri teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Kirazlı Koru Evleri teslimleri!

Lokasyon bilgisine göre metroya yakın bir yerde bulunan projede daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Kirazlı Koru Evleri teslimleri Ağustos 2017 yapılması planlanıyor.

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım!

Kaşmir Göl Evleri Ankara ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul yoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kaşmir Göl Evleri Ankara 'da dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

5. Levent Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Toplamda 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki 5. Levent Evleri teslimleri ne zaman yapılacak?

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

Güverte Evleri teslimleri ne zaman Haberi

Güverte Evleri teslimleri ne zaman

İZMİR ve tatil beldelerinde gerçekleştirdiği inşaatlarla tanınan Cantürk İnşaat, İstanbul Beylikdüzü’ndeki Güverte Evleri’nde sahil ferahlığını ve yatay yaşam konforunu yaşatacak

West İstanbul Marina’nın üst kısmındaki lokasyonuyla da deniz tutkunlarına hitap eden Güverte Evleri, yatay yaşam ve tatil sitesi şeklinde inşa ediliyor. Projede aidatların düşük olacağı belirtildi. Beylikdüzü Güverte Evleri, Marmara Denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerine...