28 / 04 / 2024

Güzel Residence temeli ne zaman yapılacak

Güzel Residence temeli ne zaman yapılacak

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Güzel Residence projesi satışa çıkıyor!

Güzel Residence Güzel Grup tarafından Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilen Güzel Residence projesi satışa çıkıyor. İki hafta sonra temelinin atılacağı proje, 14 ay sonra teslim edilecek

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması'nda başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular dün başladı.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması yarın başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması'na başvurular 29 Mart'ta başlıyor.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir'den En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere yarışma düzenliyor. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda toplam 35 bin lira para ödüllü verilecek.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Vali Güzeloğlu: Kandıra geleceğin en güzel ilçesi olacak!

Kandıra’da biz dizi ziyaretlerde bulunan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilçede yapılan yatırımları yerinde inceleyerek, Kandıra’nın geleceğin en güzel ilçesi olacağını söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamaya göre Yeşil GYO 2015 Güzelşehir AVM değerleme raporunu yayınladı.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi!

Pırlanta Göztepe Residence teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. Pırlanta Göztepe Residence projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlayarak yükseliyor...

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları!

Pırlanta Göztepe Residence fiyatları 540 bin 65 lira ile 3 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe'de yükselen Pırlanta Göztepe Residence'ta peşin alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

Körfez Belediyesi'nden Güzel Evim Güzel Kentim projesi!

Körfez Belediyesi, "Güzel Evim, Güzel Kentim" projesi ile dış cepheleri yıpranan, sıvasız ve boyasız binaları güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Cevdet Yılmaz: TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

Güzel Residence temeli ne zaman yapılacak Haberi

Güzel Residence temeli ne zaman yapılacak

Güzel Residence, her daireye iki araçlık kapalı otopark, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi avantajlar sunuyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, “Proje, hem bizim hem caddenin en önemli projesi olacak”...