29 / 04 / 2024

Güzel Residence ulaşım

Güzel Residence ulaşım

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta yatırımcılara özel fiyatlar!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadıköy Güzel Residence iletişim!

Kadıköy Güzel Residence iletişim için 0216 357 05 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Güzel Residence iletişim!

Toplam 38 daireden meydana gelen proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Güzel Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 357 05 05 olarak belrilendi.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanarak iç döşeme çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nde sona gelindi.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için başlattığı restorasyon çalışmalarını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, restorasyon çalışmaları devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Kahramanmaraş'ta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi kuruluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘yeni güzel adamlar’ yetiştirmek için Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi projesini hayata geçiriyor. Müze için ‘Kara Lise’ restore ediliyor.

Kahramanmaraş Yedi Güzel Adam Müzesi restore ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesinde incelemelerde bulundu.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'nin restorasyonu başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi restore edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi için kolları sıvayarak restorasyon çalışmalarına başladı.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Güzel Residence ulaşım Haberi

Güzel Residence ulaşım

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor. 


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem de Bağdat Caddesi'nin önemli bir projesi olarak hayat bulacak. Her iki blokta da inşaat faaliyetleri hızla sürüyor. 13 ay sonra teslim edeceğiz" diye...