30 / 04 / 2024

Güzelbağ beldesi

Güzelbağ beldesi

AA muhabirinin Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Güzelbağ beldesi Bayır köyü yakınlarındaki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü

Antalya'da kira bedelleri 3 kat arttı! Yabancıların yeni gözdesi!

En gözde tatil beldesi Antalya'da emlak piyasası hareketlendi. Rus ve Ukraynalı vatandaşların en çok tercih ettiği tatil beldesinde konut satışları arttı. Şubat ayında Antalya'da satılan evlerin dörtte birini Ruslar ve Ukraynalılar aldı. İşte detaylar...

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İsrail güçleri, Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, El Halil kentine bağlı Yatta beldesi kırsalında "ruhsatsız" olması nedeniyle Filistinlilere ait bir ev ve iki depoyu daha yıktı.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Trabzon Merkez için riskli alan kararı kaldırıldı!

Trabzon İli, Merkez İlçe, Gürbulak Beldesi, Güzelyalı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Riskli Alan İlan Edilmesi hakkında kararın kaldırılmasıyla ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Nevşehir Göre’ye 225 konut!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

TOKİ Nevşehir Çayırlık'ta 225 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir İli, Merkez İlçesi,Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi sınırları içinde, 225 konutluk proje inşa edecek. Projede dükkanlara da yer verilecek..

TOKİ'den Nevşehir'e 225 adet yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi'nde toplamda 225 adet yeni konut inşa edecek.

Güzelbağ beldesi Haberi

Güzelbağ beldesi


     Yangına Antalya, Deniz, Burdur ve Isparta'dan ekipler müdahale etmeye başladı. 23 arazöz, 2 dozer, bir greyder, 8 su aracı, 8 hizmet aracı, 80 yangın söndürme işçisi ile devam eden söndürme çalışmalarına, bir uçak ve 2 helikopter de havadan destek verdi. 

     Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam alanının zarar gördüğü bildirildi. 

     Yangın söndürme çalışmaları devam...