01 / 05 / 2024

Güzelbahçe Bomonti iletişim bilgileri

Güzelbahçe Bomonti iletişim bilgileri

Yüzde 15 iskonto ile satışların devam ettiği Güzelbahçe Bomonti projesinde daire fiyatları 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 42 konuttan oluşan projede daire teslimleri ise hemen yapılıyor.

Güzelbahçe Bomonti'de yüzde 15 iskontolu fiyatlarla! 280 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 280 bin TL'den başlangıç gösterdiği Güzelbahçe Bomonti projesinde yüzde 15 iskontolu fiyatlar uygulanıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projenin yüzde 80'ininde satışlar tamamlandı.

İzmir Güzelbahçe'lere yeni hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de katıldığı kentsel dönüşüm temel atma töreninde Güzelbahçe ilçesine hastane yapılacağını söylemesi heyecan yarattı.

Provence Güzelbahçe 2017'de tamamlanacak!

Reliance, İzmir’in doğal güzellikleri ve deniziyle ünlü ilçesi Güzelbahçe’de ‘Provence Güzelbahçe’ projesini hayata geçiriyor. 12 villadan oluşan ve firmanın İzmir’deki ilk yatırımı projede, tüm daireler deniz manzaralı olarak tasarlanırken, şıklık ve rahatlık teması ön plana çıkıyor.

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim!

Yedi Mavi Evleri Kazlıçeşme iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi projesinde ev fiyatları 870 bin TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden hastane için arsa talebine ret!

Güzelbahçe Belediyesi, Güney Kamu Hastaneleri Birliği'nin hastane arsası talebine önce "yer yok" dedi. Sonra bölgedeki 15 dönüm boş arazi için "hemen sağlık kampüsü yapılması" şartını koştu

Güzelbahçe’de köy malları satılmayacak!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediyeye devredilen köy mallarını satmayacaklarını, köylülerin kullanımına sunacaklarını söyledi. Başkan İnce, Güzelbahçe’ye bağlanarak mahalle statüsüne kavuşturulan Payamlı Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 600 adet daireden oluşan proje 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Şişli Nidapark Bomonti iletişim!

Şişli Nidapark Bomonti iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projede 536 rezidans daire, 102 ofis, 168 odalı otel ve 12 ticari birim bulunuyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri!

Esinder Yapı tarafında yükselen Cevizli Bahçe Esenler projesi'nde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. İşte Cevizli Bahçe Esenler iletişim bilgileri...

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Güzelbahçe’ye hastane geliyor!

Güzelbahçe Belediye Meclisi, ilçede sağlık tesis alanı olarak belirlenen bölgeyi İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti, 8 ay içerisinde inşaatına başlanması şartıyla tahsis edilen alana Semt Polikliniği yapılacak.

Güzelbahçe Bomonti iletişim bilgileri Haberi

Güzelbahçe Bomonti iletişim bilgileri

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Güzelbahçe projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de hayata geçiriliyor. 


42 konuttan meydana gelen Güzelbahçe Bomonti projesinde dairelerin yüzde 80'i satılmış durumda. 


Teslimlerin hemen yapıldığı Güzelbahçe Bomonti projesinde toplam arsa alanı 3 bin 750 metrekare olarak belirlendi. 


Yüzde 15 iskontolu fiyatlarla satışların sürdüğü Güzelbahçe Bomonti projesinde daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.


Güzelbahçe Bomonti projesinde yer alan dairelerin alanları 58 metrekareden başlıyor ve 156 metrekareye kadar yükseliyor. 


Güzelbahçe Bomonti'deki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.


Toplam kapalı sosyal tesis alanı 1.250 metrekare olan Güzelbahçe Bomonti projesinde fitness center, pilates, oyun alanları ve konferans / toplantı salonu, tv-internet odaları ile soyunma odaları yer alıyor. 


Güzelbahçe Bomonti iletişim bilgileri

Telefon:...