03 / 05 / 2024

güzelbahçe kültür merkeziadı

güzelbahçe kültür merkeziadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak olan kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklama yaptı. İşte Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması...

''Takı kültürünü gümüş olarak devam ettirin'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu! Gümüş olanlar çok önemli bakın

Gümüş fiyatları ocak ayından itibaren sert düşüş eğilimine girdi. Konu ile ilgili İslam Memiş ''Takı kültürünü gümüş olarak değiştirin'' diyerek  yatırımcıları uyardı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

TİKA'dan Gürcistan'daki kültür merkezine destek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının gönüllü elçileri Gürcistan'da hayata geçirilen "Dünyayı Eğitim ve Sevgi Kurtaracak" projesinin kültür merkezi inşaat çalışmalarına katıldı.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

güzelbahçe kültür merkeziadı Haberi

güzelbahçe kültür merkeziadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklamasıdır:


“Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin, ilçedeki vatandaşların talebiyle yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ ismini verme yönündeki kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyorum.

Öncelikle şahsıma yönelik bu teveccüh nedeniyle tüm ilgililere kamuoyu önünde teşekkürü bir borç bilirim. Ancak bugüne dek taviz vermeden uyguladığım prensipler ve sahip olduğum anlayış çerçevesinde, iyi niyetle alındığından en ufak bir kuşku duymadığım bu kararı üzülerek kabul edemeyeceğimi belirtmeliyim. Geçmişte de sadece şahsım için değil, görev başında bulunan hiçbir kamu yöneticisinin isminin kamu eliyle yapılan yatırımlara verilmesini tasvip etmeyeceğimi belirtmiştim. 

Böyle bir takdiri gelecek kuşaklara bırakmamızın daha doğru olacağı düşüncesiyle, gösterdikleri nezaketten dolayı, belediye başkanımız Sayın Mustafa İnce’ye, saygıdeğer meclis üyelerimize...