18 / 05 / 2024

güzeltepe konutları apartman yönetimi

güzeltepe konutları apartman yönetimi

Gebze Adliyesi’nde görevli 40’ı aşkın hâkim ve savcının da oturduğu 450 konutluk sitede ‘yönetim krizi’ çıktı. HSYK site yönetiminde aylık ücret alan hakim ve savcıların kazanç elde edemeyeceğini belirterek konuya el koydu...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ!

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ projesinde fiyatlar 923 bin 907 TL'den başlıyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor...

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

5.Levent Güzeltepe fiyatları 2018!

5.Levent Güzeltepe etabında satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 853 bin 295 TL'den başlıyor. İşte 5.Levent Güzeltepe fiyatları 2018...

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

güzeltepe konutları apartman yönetimi Haberi

güzeltepe konutları apartman yönetimi


Gebze Adliyesi’nde görevli 40’ı aşkın hâkim ve savcının da oturduğu 450 konutluk sitede ‘yönetim krizi’ çıktı. Üç kişilik site yönetiminde bir de savcı yer aldı. Görev alan savcılara aylık 600 TL’lik huzur hakkı ödendi. Sorun HSYK’ya taşındı. HSYK, ilgili kanuna göre, hâkim ve savcıların site yönetimine girerek kazanç elde edemeyeceklerini bildirdi. HSYK yazısının gönderildiği gün, yönetimdeki savcı görevinden istifa etti.


Kocaeli Çayırova’da bulunan 450 daireli Güzeltepe Konutları’nın bir bölümünde Gebze Adliyesi’nde görevli hâkim ve savcılar oturuyor. 42 dairenin mülkiyeti Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’na ait. Hâkim ve savcılar da bu dairelerde kalıyor. Geri kalan daireler ise diğer kişilere ait. 2008’den bu yana yaşanmaya başlanan sitede yönetim oluşturuldu. Üç kişilik yönetimin yanı sıra üç kişi de denetim kurulu üyesi olarak görev aldı.


YILLIK...