20 / 05 / 2024

güzelyalı imam hatip orta okulu

güzelyalı imam hatip orta okulu

Bursa’nın Mudanya ilçesine hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak okulun protokolü imzalandı. Vali Karaloğlu, yapılacak imam hatip okulunun 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11021 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Güzelyalı imar planları onaylandı!

Mudanya’nın beklediği Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

güzelyalı imam hatip orta okulu Haberi

güzelyalı imam hatip orta okulu

Bursa’nın Mudanya ilçesine hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak okulun protokolü imzalandı.

Tarihi vilayet konağındaki imza töreninde konuşan Vali Karaloğlu, yapılacak imam hatip okulunun 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi. İş adamı İmdat Kamberoğlu’nun yaptığı birikimi hizmete dönüştürdüğünü ifade eden Vali Karaloğlu, "Kanberoğlu İnşaat’ın sahibi İmdat Kanberoğlu ve oğlu Yücel Kamberoğlu ile protokol imzalayacağız. Bu şehirde kazandıklarını yine bu şehir için harcıyorlar. 2016-2017 eğitim dönemine okulumuzun açılmasını temenni ediyoruz. Ben tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yapılacak okuldan inşallah insanlığa, vatana, millete hayırlı fertler yetişir. Mudanya’da imam hatibe ihtiyacımız var. Mevcut okulumuz eski. Onun da yenilenmesi gerekiyor. Oraya da bir hayırsever aradığımızı buradan duyuruyoruz" dedi.


İş adamı İmdat Kanberoğlu ise, "Kırk yıldır bu ülkeye, bu şehre hizmet ediyorum. Kırk yılın sonunda bu...