05 / 07 / 2024

GYİAD Akademi

GYİAD Akademi

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Rant vergisi nasıl tahsil edilecek?

Hükümetin 2016 yılında uygulamaya koymayı planladığı rant vergisini Pwc'nin Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sevim Hukukçu Ali Güvenç Kiraz ele aldı.. İşte o yorumlar..

Aile şirketleri, birikimlerini genelde gayrimenkule yatırıyor!

GYİAD Başkanı Serkan Sevim, aile şirketlerinin, birikimlerini genellikle gayrimenkule yatırdığını anlatarak, "Bu iyi yönetilemezse yıllar sonra veraset ve yönetimsel olarak sıkıntılar yaşanabiliyor." dedi.

Gayrimenkulde Miras Anayasası 17 Aralık'ta konuşulacak!

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ), EY Türkiye işbirliği ile düzenlediği Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Serkan Sevim: Emlak birikimlerini ekonomiye kazandıracağız!

Aile şirketleri ortaklarının birikimlerini emlakta tuttuklarını söyleyen GYİAD Başkanı Sevim: "167 milyar dolarlık stokta atıl duranlar var. Bunu ekonomiye fonlarla kazandırmak için konferans düzenleyeceğiz" dedi.

Erkan Güral: Başarıya giden yol sürdürülebilirlikten geçer!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ) düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı ’nda konuşarak deneyimlerini aktardı..

GYİAD Akademi doğu illerine açılacak!

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Hasan Köktaş: Büyümek için 200 milyar dolarlık enerji yatırımı lazım!

GYİAD’ın Enerji Konferansında konuşan Türkiye Enerji Vakfı Başkanı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) eski Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye'nin büyümesi için enerji yatırımına dikkat çekti...

ANKAmalI AVM, akademi kurdu!

Yönetimini Ece Türkiye'nin yaptığı ANKAmalI AVM, mağazalarına ve yöneticilerine yönelik olarak, ANKAdemi adını verdiği bir akademi kurdu. Mağaza yöneticilerine ve çalışanlarına yönelik konferanslar dizisinin ilki gerçekleştirildi...

Burcu Akdarı Toprak: İnşaat ticaret ve sanayide büyüme zayıfladı!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, ''Yılın geri kalanında özelikle Merkez Bankası'nın daha gevşek bir politika ile iç talebi ve iktisadi faaliyetleri hareketlendirmesi gerekiyor'' dedi

GYİAD ekonomik krizdeki Yunanistana çıkarma yapıyor!

GYİAD, tarihinin en büyük krizini yaşayan Yunanistana çıkarma yapıyor. 24-27 Kasımda gerçekleşecek olan ziyaretin temel amacı iş çevrelerinin ilişkilerini geliştirmek...

Adıyaman'da TOKİ'nin 41 bin TL'lik evlerine hücum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Adıyaman'da alt gelir grubuna yönelik yapılan konutların başvurusunda izdiham yaşanıyor.  Sürekli tartışmaların olduğu kuyrukta, polis sık sık uyarıda bulunuyor

GYİAD Akademi Haberi

GYİAD Akademi


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, girişimciliği teşvik etmek amacıyla doğu illerinde çalışmalarına devam edecek


Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi. Toprak, yaptığı yazılı açıklamada, 2011'de Yeditepe Üniversitesi ile başlayan GYİAD Akademi'nin ODTÜ, Marmara, Galatasaray, Yıldız Teknik ve Koç üniversiteleriyle sürdüğünü ifade ederek, gerçekleştirilen eğitimlerle iş dünyasının birikiminin öğrencilere aktarıldığını belirtti. 


GYİAD Girişimcilik Komisyonu'nun hayata geçirdiği akademi kapsamında GYİAD gönüllüsü toplam 58 iş insanı ve yöneticinin üniversitelerde toplam 313'er saat ders verdiğini anlatan Toprak, şunları kaydetti: 


 "Üniversitelerimizde GYİAD Akademi ile öğrencilere gerçek hayatın pratiğini aktardık. Dönem sonunda 30 kadar proje jüri tarafından değerlemeye alındı. Geleceğin girişimcileri...