05 / 07 / 2024

GYİAD

GYİAD

GYİAD Başkanı Serkan Sevim, aile şirketlerinin, birikimlerini genellikle gayrimenkule yatırdığını anlatarak, "Bu iyi yönetilemezse yıllar sonra veraset ve yönetimsel olarak sıkıntılar yaşanabiliyor." dedi.

Gayrimenkulde Miras Anayasası 17 Aralık'ta konuşulacak!

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ), EY Türkiye işbirliği ile düzenlediği Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Rant vergisi nasıl tahsil edilecek?

Hükümetin 2016 yılında uygulamaya koymayı planladığı rant vergisini Pwc'nin Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sevim Hukukçu Ali Güvenç Kiraz ele aldı.. İşte o yorumlar..

Aile şirketleri, birikimlerini genelde gayrimenkule yatırıyor!

GYİAD Başkanı Serkan Sevim, aile şirketlerinin, birikimlerini genellikle gayrimenkule yatırdığını anlatarak, "Bu iyi yönetilemezse yıllar sonra veraset ve yönetimsel olarak sıkıntılar yaşanabiliyor." dedi.

Gayrimenkulde Miras Anayasası 17 Aralık'ta konuşulacak!

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ), EY Türkiye işbirliği ile düzenlediği Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Serkan Sevim: Emlak birikimlerini ekonomiye kazandıracağız!

Aile şirketleri ortaklarının birikimlerini emlakta tuttuklarını söyleyen GYİAD Başkanı Sevim: "167 milyar dolarlık stokta atıl duranlar var. Bunu ekonomiye fonlarla kazandırmak için konferans düzenleyeceğiz" dedi.

Erkan Güral: Başarıya giden yol sürdürülebilirlikten geçer!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin ( GYİAD ) düzenlediği Aile Şirketleri Konferansı ’nda konuşarak deneyimlerini aktardı..

GYİAD Akademi doğu illerine açılacak!

Burcu Akdarı Toprak, girişimciliği teşvik etmek için GYİAD Akademi'de, üniversitelerde okuyan 695 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, bundan sonra GYİAD Akademi'nin doğu illerindeki gençlere de açılacağını bildirdi.

Hasan Köktaş: Büyümek için 200 milyar dolarlık enerji yatırımı lazım!

GYİAD’ın Enerji Konferansında konuşan Türkiye Enerji Vakfı Başkanı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) eski Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye'nin büyümesi için enerji yatırımına dikkat çekti...

Burcu Akdarı Toprak: İnşaat ticaret ve sanayide büyüme zayıfladı!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Başkanı Burcu Akdarı Toprak, ''Yılın geri kalanında özelikle Merkez Bankası'nın daha gevşek bir politika ile iç talebi ve iktisadi faaliyetleri hareketlendirmesi gerekiyor'' dedi

GYİAD ekonomik krizdeki Yunanistana çıkarma yapıyor!

GYİAD, tarihinin en büyük krizini yaşayan Yunanistana çıkarma yapıyor. 24-27 Kasımda gerçekleşecek olan ziyaretin temel amacı iş çevrelerinin ilişkilerini geliştirmek...

Müteahhit kendine kale gibi villa yaptı, çadırını bahçeye kurdu!

Erciş'te 20 kişiye mezar olan Sevgi Apartmanı'nın müteahhidi Salih Ölmez, kendisine kale gibi villa yaptı! '7.2'de evi yıkılmadı ama yüreğini korku sardı. O da bahçeye kurduğu çadırlara taşındı

Ahmet Davutoğlu: Dünyadan çadır ve konut istedik!

Dışişleri Bakanı, Türkiye'nin İsrail dahil deprem nedeniyle yardım etmek isteyen ülkelerden çadır ve geçici konut talep ettiğini açıkladı

GYİAD Haberi

GYİAD

Merkezi Suudi Arabistan'da bulunan Al-Kifah Holding Yönetim Kurulu Başkanı Velid el-Afalik, aile şirketlerinde yatırımların çeşitlendirilmesinin önemine dikkati çekerek, "Gayrimenkul varlıklarınız yüzde 20-25 oranında olursa şirketinizi etkilemez fakat önemli olan operasyondur" dedi.


Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği (GYİAD), EY Türkiye iş birliğiyle Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı düzenledi. Konferansın ana konuşmacıları arasında, Al-Kifah Holding Yönetim Kurulu Başkanı Afalik de yer aldı.


Afalik, aile şirketlerinde sorumlulukların belirlenmesinin ve yatırımların çeşitlendirilmesinin önemine dikkati çekerek, "Yatırımların çeşitlendirilmesi önem arz ediyor. Gayrimenkul varlıklarınız yüzde 20-25 oranında olursa şirketinizi etkilemez. Fakat önemli olan operasyondur. Operasyonla istihdam sağlarsınız" görüşünü paylaştı.


Ailenin üçüncü kuşak bireylerinin kendi işini kurmak istemesi halinde aile ofisinden kredi alabileceğini söyleyen Afalik, aile birlikteliğinin ve değerlerinin önemine işaret etti.


Afalik, bir "aile anayasası"nın oluşturulması gerektiğini de vurguladı.


GYİAD...