04 / 05 / 2024

gyoder 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

gyoder 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

GYODER'in 'Hatay Yeniden Canlanıyor' projesi tanıtıldı: 5 bin konut ve 2 bin ticari birim yapılacak! 

İngiltere merkezli Foster & Partners dahil 500 dolayında şehir plancısı ve mimarı bir araya getiren TTV’nin öncülüğünde Hatay’da oldukça iddialı bir şehir planı çıktı. GYODER'in Hatay Yeniden Canlanıyor projesi tanıtıldı. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Gayrimenkul sektörünün 2022 2. çeyrek karnesi! 

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022 2. Çeyrek Raporu’nda hangi veriler yer aldı? Konut satın almalarında son durum ne? İşte rapordaki o ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün 2. çeyrek karnesi!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini 3'er aylık periyotlar şeklinde inceleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2021 2. Çeyrek Raporu'na göre ev fiyatları 2021'in ilk çeyreğinde en yüksek seviyelerini gördü. 

Markalı konutlarda en çok satış 2+1'lerde!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Verilere göre; markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı. 

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Verilere göre; markalı konutlarda en çok 2+1'ler satılırken, ödeme yöntemlerinde en çok peşinat kullanımı tercih edildi.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Markalı konut projelerinde en çok 2+1 evler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre; Mart ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 35.71’lik tercih oranı ile ilk sırada yer aldı.

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2020 sonuçlarına göre, Aralık ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 50.98'lik tercih oranı ile ilk sırada oldu.

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de, ağırlıklı olarak 2 oda 1 salon özellikteki konutların yüzde 36.03’lük tercih oranı ile öne çıktığı görülüyor.

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2.94 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Aralık 2019 Raporu'na göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.58 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.94 oranında arttı...

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2.79 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2019 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.53 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.79 oranında arttı...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül 2019'da yüzde 2.36 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.36 oranında arttı...

gyoder 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Haberi

gyoder 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.


Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev başta olmak üzere ilgili bakanların ve 3000’in üzerinde ziyaretçinin beklendiği Fuarda kapsamında Turkish Real Estate Sector in Numbers: Strong Economy, Investable Turkey raporumuzu güncelleyerek katılımcılarla paylaşacak.


Türkiye'nin ekonomisinin ve gayrimenkul sektörünün gücünün verilerle desteklenerek aktarılacağı raporda yapılan mega projelerin sektöre ve ekonomiye katkısı ve Türkiye'den gayrimenkul edinmenin hukuki yolları yer...