07 / 05 / 2024

GYODER 2014 eğitimleri

GYODER 2014 eğitimleri

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor.

GYODER sektörel eğitimlerine devam ediyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor.

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Yeni havalimanına taşınma için ikinci etap eğitimler başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma konusunda ikinci etap eğitimler başladı. Bu kapsamda havayolu, yer hizmetleri ve diğer ilgili şirketlerin çalışanlarına saha eğitimleri veriliyor..

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Yeni havalimanında taşınma eğitimleri başladı!

Dünyanın en büyük havalimanı taşınması için eğitim süreci başladı. 

ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 20 Mart'ta!

ÇEDBİK-Konut Sertifikası Onaylı Danışman / Değerlendirici Teknik Eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK Konut Teknik Eğitimi 20 Mart'ta yapılacak...

GYODER 2014 eğitimleri Haberi

GYODER 2014 eğitimleri


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi eğitimlerine devam ediyor. Geçen yıl sektörü ilgilendiren 11 farklı konu başlığında alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyoneliyle gerçekleştirilen eğitimlere yaklaşık 400 kişi katıldı. 


GYODER'den yapılan açıklamaya göre, derneğin 2014 yılı takviminde yer alan "Gayrimenkul Sektöründe Durgunluk Dönemlerinde Satış ve Pazarlama" eğitimi 27 Mart Perşembe günü İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.


Geçen yıl merkezde, alanında uzman yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelinin önderliğinde kentsel dönüşüm ve GYO mevzuatı olmak üzere sektörün öncelikli konuları arasında yer alan 11 farklı konu başlığında eğitimler verildi. Eğitimlere avukat, sektör çalışanı, danışman, şehir plancısı, mimar, mühendis, üst ve orta düzey yönetici profilinde yaklaşık...