16 / 05 / 2024

GYODER 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını

GYODER 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. 2015 yılının gayrimenkul sektörü açısından değerlendirildiği toplantıda, 2016 yılı için öngörüler de gündemdeydi.

Devrim yaratan elektrikli araçlarda yılın en iyisi İONİQ 5! Hyundai 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yıl 2015 Hyundai aldığı bir kararla lüks segment araç üretmeye karar verdi ve yeni bir alt markası olan Genesis oluşturuldu. 5 yıl sonra İONİQ adını verdiği yeni bir alt marka daha kuruldu. Elektrikli araçlarını bu marka altında sunacak olan Hyundai şimdiden yılın en iyisi ödülünü aldı bile...

GYODER 20'inci yılını kutluyor! 

1999 yılında kurulan Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) kuruluşunun 20.yılını kutluyor.

Konut satışları 2015 yılının üzerine çıkabilir!

Konut satışları ekimde en yüksek ikinci aylık rekorunu kırdı. Tam 130 bin konut satıldı ve aylık artış oranı yüzde 25’i buldu. Rakam Aralık 15’ten sonra ikinci en yüksek aylık satış. Muhtemelen bu yıl da konut satışı geçen yılın üzerine çıkacak.

Türkiye ekonomisi bu yılın ilk yarısında yüzde 3.9 büyüdü!

Türkiye'de 1 Kasım 2015 seçimlerinden bu yana geçen 1 yıllık dönemde ekonomide birçok düzenlemeye imza atıldı. Türkiye ekonomisi bu yılın ilk yarısında yüzde 3.9 ile Çin ve Hindistan hariç gelişmekte olan ülkelerin 2.5 katı hızla büyüdü.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Halk GYO 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2015 yıl sonu değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Akçansa’nın 2015 yılı cirosu 1,5 milyar TL’ye ulaştı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2015 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre şirketin 2015 yılındaki satış geliri 1 milyar 469 milyon TL, dönem kârı ise 283 milyon TL olarak gerçekleşti.

TSKB GYO 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı'nı yayımladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 23 Mart tarihinde yapılacak genel kurulu toplantısı ile ilgili 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı'nı yayımladı.

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

İdealist GYO 2015 yılı finansal tablolarını açıkladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.İşte şirketten KAP'a bildirilen denetlenmiş finansal tablolar...

Türker Proje 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., 2015 yılı bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen raporlar...

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

GYODER 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını Haberi

GYODER 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinin başında gelen gayrimenkul sektörünün tüm segmentlerini aynı çatı altında bir araya getirerek, sektörün temsilcisi ve öncü kurumu olmak misyonuyla çalışmalarını sürdüren GYODER, Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. GYODER Başkanı Aziz TORUN başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu,2015 yılını sektör açısından değerlendirdi. Toplantıda, 2015 yılında bir duraksama endişesi yaşanmasına rağmen gayrimenkul sektörünün büyümesini sürdürerek; derinleştiği, yabancı yatırımcının ilgisinin arttığı vurgulandı.


“2016 Yılı Umut Verici”

Gayrimenkul sektörünün 2016 yılında da büyümesini sürdüreceği, özellikle yabancı yatırımcıların ilgisinin artarak devam edeceği öngörüsünün paylaşıldığı toplantıda, sektörün, 2016 yılında yatırımcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğru okuyarak, bu beklentileri karşılamaya yönelik farklı projeler üretmeye devam edeceği vurgulandı.


Türkiye gayrimenkul sektörünün gayrimenkul portföyünü zenginleştirilmesi gerektiği, sahip olunan büyük potansiyelin en doğru şekilde değerlendirmek ve küresel rekabet koşullarında güçlü bir pozisyona...