02 / 05 / 2024

gyoder 2016 hedefleri

gyoder 2016 hedefleri

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2015 yılının değerlendirmesini yaptı ve 2016 yılı planlamasını içeren bir yazı yayınladı. İşte yazının devamı..

Konut satışında 2015'in aşılması, 2016'nın en önemli gelişmesi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdelediği ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2016 4. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yüzde 0.52 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak 2016' sayısı yayınlandı. Sonuçlara göre Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0.52 arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0.47 arttı!

REIDIN ve GYODER tarafından Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2016’ sayısı yayınlandı. Aylık fiyat artışı oranı, artan kur nedeniyle oluşan maliyet artışının altında kaldı.

2016 yılında 63 konut projesi lanse edildi!

Markalı konut üreticilerinin 2016 yılı ajandalarında belirledikleri hedefleri gerçekleştirme oranı her şeye rağmen yüzde 80'ni aştı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 attı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de 0,29 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,29 attı.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de 0,24 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Eylül 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,24 azaldı.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta 0,35 azaldı!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2016 Raporu'nu açıkladı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos'ta yüzde 0,35 azaldı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da 0,29 azaldı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz'da yüzde 0,29 azaldı.

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2016 2. Çeyrek Raporu yayınlandı!

Gayrimenkul sektörüyle ilgili olan tüm kesimler için önemli bir veri kaynağı haline gelen ve sektörün tüm alt segmentlerini üçer aylık dönemlerle irdeleyen GYODER Gösterge’nin 5. sayısı GYODER Gösterge 2016 2. Çeyrek Raporu yayınlandı.

gyoder 2016 hedefleri Haberi

gyoder 2016 hedefleri

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” olarak sektöre hizmet veren GYODER olarak güçlü vizyonumuz, öngörülerimiz ve siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile başarılı bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu içerisinde yeni yıla umut ve heyecanla başlıyoruz. Gelişen, büyüyen Türkiye ekonomisinde gayrimenkul sektörü, üreten, istihdam sağlayan, vergi veren, dinamik reel bir sektördür. Geliştiricisi, inşa

edeni, mimarlık, danışmanlık, yönetim gibi hizmet birimleri ve 200’ü aşkın alt sektörü ile gayrimenkul sektörü bugün, yaklaşık 2 milyon kişiyi istihdam eden bir büyüklüğe ulaşmıştır. Gayrimenkul sektörünün bu büyümesini ve ekonomiye katkısını önümüzdeki dönemlerde de devam ettirmesi dinamik bir Türkiye için vazgeçilmezlerdendir.


2015 yılı birçok açıdan bakıldığında zor bir yıldı. Seçimlerden kaynaklanan siyasi belirsizlik, döviz kurundaki dalgalanmalar ve dünyada, coğrafyamızda ve ülkemizde yaşanan üzücü olayların gölgesinde geçen bu nedenle de aslında...