15 / 05 / 2024

GYODER Akademi aralık ayı eğitimi

GYODER Akademi aralık ayı eğitimi

GYODER gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak ve katılımcılarına farklı bakış açıları kazandıracak eğitimlerine Aralık ayında düzenleyeceği yeni eğitimlerle devam ediyor.

GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta!

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık'ta!

GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2.94 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Aralık 2019 Raporu'na göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.58 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.94 oranında arttı...

Aralık 2019'da yeni konut fiyatları ne kadar arttı?

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçları açıklandı Peki Aralık 2019'da yeni konutlarda fiyat artışı ne kadar oldu?

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 25 Aralık'a ertelendi!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'tan 25 Aralık'a ertelendi...

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılacak...

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Semineri 10 Nisan'da!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi Ve Vatandaşlık Alma Süreci Eğitim Semineri 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2,97 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.44 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.97 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83.80 oranında artış gerçekleşti... 

Konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı!

"REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" ve "REIDIN Emlak Endeksi" Aralık ayı sonuçlarına göre konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı...

Aralık ayında konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteği ile hazırlanan ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ ve ‘REIDIN Emlak Endeksi’ Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Aralık'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2017'de yüzde 0,39  oranında arttı. 

GYODER Akademi aralık ayı eğitimi Haberi

GYODER Akademi aralık ayı eğitimi
GYODER gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak ve katılımcılarına farklı bakış açıları kazandıracak eğitimlerine Aralık ayında düzenleyeceği yeni eğitimlerle devam ediyor. Aralıkta sektörün içinden, konusunda uzman ve deneyimli kişiler tarafından verilecek olan üç yeni eğitim için kayıtlar başladı. Toplam 20 kişilik katılımcıyla sınırlı olan ve Dernek üyelerine avantajlı ücretlerle sunulacak eğitimleri kaçırmayın !



Haber PR ajansından şu şekilde yayınlandı;



Gayrimenkul sektörünün en etkin platformu GYODER, sektörün bilgiye ve veriye olan ihtiyacı, sektördeki güncel bilgilerin paylaşılması ve pekiştirilmesinden yola çıkarak oluşturduğu GYODER Akademi’de eğitimlerine başladı.


GYODER Akademi, yaşam boyu öğrenim anlayışına uygun olarak düzenlediği Sertifika Eğitim Programları’nda teorik eğitimi, pratik eğitim ile birleştirerek, katılımcıların gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlıyor ve kursiyerlerin kariyer gelişimine katkıda bulunuyor.


Sektörü ilgilendiren önemli konularda, alanında uzman birçok sektör...