26 / 07 / 2024

gyoder aralık seminerleri

gyoder aralık seminerleri

GYODER sektörün gelişimine katkıda bulunacak ve katılımcılarına farklı bakış açıları kazandıracak eğitimlerine Aralık ayında düzenleyeceği yeni eğitimlerle devam ediyor. GYODER, gelir kapitalizasyonu yaklaşımı semineri verecek.

GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta!

ABD'deki gayrimenkul sektörünün masaya yatırılacağı GYODER Talks ABD'de geliştirici olmak webinarı 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GYODER Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık'ta!

GYODER Sürdürülebilir Kentsel Gelişme: Dayanıklı Kentler Webinarı 14 Aralık tarihinde 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2.94 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Aralık 2019 Raporu'na göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.58 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.94 oranında arttı...

Aralık 2019'da yeni konut fiyatları ne kadar arttı?

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçları açıklandı Peki Aralık 2019'da yeni konutlarda fiyat artışı ne kadar oldu?

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 25 Aralık'a ertelendi!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'tan 25 Aralık'a ertelendi...

Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Konut Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Semineri 11 Aralık 2019 Çarşamba günü yapılacak...

Yeni konut fiyatları Aralık'ta yüzde 2,97 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 0.44 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.97 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83.80 oranında artış gerçekleşti... 

Konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı!

"REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" ve "REIDIN Emlak Endeksi" Aralık ayı sonuçlarına göre konut fiyatları Aralık'ta yüzde 0,80 arttı...

Aralık ayında konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteği ile hazırlanan ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ ve ‘REIDIN Emlak Endeksi’ Aralık ayı sonuçları açıklandı. 

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Aralık'ta yüzde 0,39 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2017'de yüzde 0,39  oranında arttı. 

GYODER Akademi Programatik Reklamcılığı eğitimi 20 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin bu ay sektör profesyonelleri ile buluşturmayı planladığı Programatik Reklamcılığı eğitimi 20 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta!

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

gyoder aralık seminerleri Haberi

gyoder aralık seminerleri

Son yıllarda sektörün içinde bulunduğu gelişmenin ve artan rekabet şartlarının da etkisiyle, gayrimenkul geliştirme olgusunun yakın gelecekte çok daha önemli hale geleceği aşikardır. Bu aşamada özellikle kurumsal yatırımcıların gereksinimi olan ticari gayrimenkullerin gelir getirme potansiyelinin belirlenmesi ve getirinin yıllar itibari ile nasıl bir seyir izleyebileceği tahmin edebilmek kritik önem arzetmektedir. DTZ Pamir&Soyuer Yönetici ortağı Firuz Soyuer tarafından verilecek olan eğitimde katılımcılara bu konunun ABC’si aktarılacak ve “uygulama alanları, kira kontratı çeşitleri, kira tanımları, gelecekteki fayda tanımları, iskonto oranları tanımları, direkt kapitalizasyon, bileşik faiz ve iskonto faktörleri, net bugünkü değer, iç verim oranı (IRR), nakit akışı tahminleri, değerleme uzmanı için çalışma programı, gelir akışı şekilleri, iskonto modelleri, iskonto edilmiş nakit akışı (DCF)” gibi temel konular incelenecektir. Seminer 15 Aralık'ta...