02 / 05 / 2024

gyoder dubaide etkin tanıtım yaptı

gyoder dubaide etkin tanıtım yaptı

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri bugün!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu bugün saat 14:00'te gerçekleşiyor.

GYODER Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri semineri 22 Ekim'de!

GYODER'in Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri başlıklı çözüm platformu 22 Ekim Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

GYODER'den kamu arazileri dezavantajlı grupların konut edinmesi için kullanılsın önerisi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören yaptığı açıklamada Türkiye'de arsaların yüzde 60'ının devletin elinde olduğunu belirterek, "Doğal olarak devlet bu elindeki araziyi verimli ve etkin bir şekilde, dezavantajlı grupların konut üretimi için kullanmalı." dedi.

Gayrimenkulde Etkin Planlama Süreci semineri 9 Haziran'da!

Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. GYODER Akademi, "Gayrimenkulde Dijidal Pazarlama ve Etkin Planlama Süreci" eğitim semineri verecek. Seminer 9 Haziran'da gerçekleştirilecek.

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme eğitimi 21 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Proje Geliştirme ve Örneklerle En Etkin Kullanım (Best-Use) Uygulamaları eğitimi 21 Ocak'ta verilecek. Katılımcılar bu eğitimle sektör networklerini güçlendiriyor.

GYODER'den Dubai'de etkin tanıtım!

GYODER Başkanı Aziz Torun, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

GYODER Cityscape'te Türkiye’de doğru yatırımın nasıl yapılacağını anlattı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015’e katılarak, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu.

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER, 3. kez toplandı!

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, 25 Mart'taki olağan genel kurulu öncesindeki üçüncü ve son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

gyoder dubaide etkin tanıtım yaptı Haberi

gyoder dubaide etkin tanıtım yaptı

Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için aktif rol oynayan 'Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, Dubai'de 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2015'de, yabancı yatırımcılara Türkiye'de yatırımın püf noktalarını anlattı. GYODER'in, fuarın ikinci gününde Hürriyet gazetesi ile ortaklaşa düzenlediği "Neden Türkiye'ye Yatının Yapılmalı" panelinde Türkiye, İstanbul ve gayrimenkul sektörü ile ilgili detaylar anlatıldı. Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape Global 2015'e katılarak, Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda tanıtmak için etkin çalışmalarda bulundu. GYODER, fuar süresince Türkiye'deki en doğru yatırmam ipuçlarını uluslararası yatırımcılarla paylaştı. Fuarın ikinci gününde Hürriyet Gazetesi ile ortaklaşa düzenlenen "Neden Türkiye'ye Yatırım Yapılmalı" panelinde Tiirldye ve gayrimenkul sektörü hakkında detaylar katılımcılarla paylaşıldı. 


GYODER Başkanı Aziz Torun, fuara ilişkin görüşlerini dile getirirken, "Ülkemizdeki gayrimenkul...