01 / 05 / 2024

GYODER etkinlik

GYODER etkinlik

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Firuz Soyuer'in katılımı ile Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor. Eğitim, GYODER Ofisi'nde 22 Mayıs'ta saat 09:30'da başlayacak.

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Aziz Torun seçildi!

GYODER’in 25 Mart 2015, Çarşamba günü Divan Otel, Taksim'de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listesi belirlendi. İşte liste:

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER, 3. kez toplandı!

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, 25 Mart'taki olağan genel kurulu öncesindeki üçüncü ve son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...

GYODER Başkanı Torun: Adil vergilendirmeden yanayız

İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkanı Aziz Torun, "Adil olmak kaydıyla bir imar artışı varsa bunun adil bir şekilde vergilendirilmesinden yanayız" dedi. İşte Torun'un açıklamaları...

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

GYODER etkinlik Haberi

GYODER etkinlik

Ülkemizin içinde bulunduğu gayrimenkul geliştirme pazarı, artan ürün çeşitliliği ve piyasa derinliği ile birlikte yakın gelecekte özellikle ticari gayrimenkuller için yatırım pazarı haline gelecek. Bu aşamada özellikle kurumsal yatırımcıların gereksinimi olan ve piyasadaki ürün, kullanıcı, fiyat dengeleri, pazar özellikleri ve yerel/uluslararası stratejik karar alma süreçlerini bilen varlık yöneticilerinin önemi ortaya çıkacak. Eğitim varlık yönetimine giriş özelliğini taşıyor.


GYODER 22 Mayıs'ta saat 09.30 ile 12.30 arasında Varlık Yönetimi ile ilgili bir eğitim  semineri düzenliyor. 


Yatırımcı ne ister?

Varlık yöneticisinin görevi ve becerileri

Varlık yöneticisi / Bina Yöneticisi farklılıkları

Kiralık Gayrimenkul Hayat Döngüsü

Varlık yönetiminde muhasebe, bütçeleme, tahmin, analiz

Finansal Raporlama

Finansman

Performans Ölçümü



Katılım Bedeli

300,00 TL (KDV dahil)

GYODER üyelerine: 200,00 TL (KDV Dahil)


Eğitim Yeri

GYODER Ofisi

Cumhuriyet Caddesi Pegasus Evi No:48 Zemin Kat C Elmadağ, İstanbul



Firuz Soyuer, 1993 yılında İstanbul-Türkiye’de kurulan DTZ...