16 / 05 / 2024

gyoder inder konutder yüzde 20 indirim kampanyası

gyoder inder konutder yüzde 20 indirim kampanyası

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Peki, kimler hangi şartlarda konutta yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek? konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

Dap Yapı konutta yüzde 20 indirim kampanyasını destekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen tüm saygın markalarının çatı dernekleri olan KONUTDER, GYODER ve INDER’in açıkladığı kampanya’ya ilişkin DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

GYODER İNDER KONUTDER 20 indirim kampanyası!

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

GYODER, İNDER ve KONUTDER basın toplantısı 15 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörü, ekonominin çarklarının hızlandırılması ve sektöre ivme kazandırmak adına getirilen teşviklere tam destek veriyor.

GYODER, İNDER ve KONUTDER'den imar planına yeni açıklama!

GYODER, İNDER ve KONUTDER yeni "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği”ne ilişkin ortak görüşlerini dile getiren yeni açıklama yaptı. Yeni açıklamada tespit edilen bu sorunların en kısa sürede giderileceğine olan inançlarını belirttiler.

GYODER,İNDER VE KONUTDER'den yeni imar yönetmeliği açıklaması!

GYODER,İNDER VE KONUTDER yeni 'Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği' ile ilgili açıklama yaptı.

İbrahim Babacan: Dar gelirliler için kampanyalar devam etmeli!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak Konut GYO, GYODER ve KONUTDER yöneticilerine seslendi. Babacan, "Dar gerlirlilerin ev almasına yardımcı olmak için kampanyaların devam etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Emlak Konut kampanyasında 4 bin 300 ev, 5 milyar ciro!

Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER üyelerinin de dahil olmasıyla 1 ayda yapılan toplam konut satışı 4 bin 300, elde edilen ciro ise 5 milyar lira oldu.

20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER de katıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.

İnşaatçı 20 yılı ‘garanti’ etti!

Emlak Konut tarafından başlatılan konutta ikinci seferberlik hareketine GYODER ve KONUTDER üyeleri de katıldı.

Sektör temsilcilerinden konut kampanyası değerlendirmesi!

Emlak Konut, GYODER ve KONUTDER tarafından başlatılan 240 ay vadeli konut kampanyası ile ilgili Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ değerlendirmelerde bulundu.

Kuzu Grup'tan 240 ay vadeli konut satışına destek!

Geçtiğimiz günlerde Emlak Konut’un başlattığı 240 ay vadeli konut satışına GYODER ve KONUTDER de destek veriyor.

Kentsel dönüşüm teşviklerinin arttırılması talep edildi!

İNŞAATÇILAR, kentsel dönüşüm teşviklerinin artırılmasını da talep etti. GYODER, INDER ve KONUTDER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu hakkında bir rapor yolladı.

gyoder inder konutder yüzde 20 indirim kampanyası Haberi

gyoder inder konutder yüzde 20 indirim kampanyası

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) öncülüğünde başladı.

Bugün gerçekleşen basın toplantısında detayları paylaşılan kampanya ile bu üç derneğin üyeleri satttıkları konutların fiyatını yüzde 20 indirdi.

Peki, kimler hangi şartlarda konutta yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek? konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

1- Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 30 gün sürecek. 

2- Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından en son 15 Haziran tarihinde yararlanılabilecek.

3- Konutta yüzde 20 indirim kampanyası peşin ve kredili satışlarda geçerli olacak.

4- Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanarak ev almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödeyecek. 

5- Konutta yüzde 20 indirim kampanyasında 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeme yapılabilecek.

6- Kampanyaya dahil firmaların 48...