08 / 05 / 2024

GYODER istanbul rapor

GYODER istanbul rapor

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

GYODER: İstanbul'da konut fiyatları ortalama hane gelirinin 4,85 katı!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini değerlendirdiği, 'GYODER Gösterge' Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu'nu yayımladı. Rapora göre konut satışları sekiz yılın en düşük seviyesinde.

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili senaryolar ve açıklamalar peş peşe gelirken, İBB de konu ile ilgili harekete geçti. İstanbul depremi için korkutan rapor: Sadece tarihi yarımadada 17 bin 976 yapı... Rakamlar peş peşe açıklandı!

Kanal İstanbul'un ÇED raporuna Prof. Saydam’ın yorumu: Bu rapor felakettir!

Prof. Cemal Saydam, Kanal İstanbul projesi için hazırlanan 1595 sayfalık ÇED raporunu, “Bu rapor bilimsel anlamda felakettir. İki denizi birleştiriyorlar bir tane Türkiye’nin medar-ı iftiharı olan deniz bilimciye sormuyorlar'' sözleriyle değerlendirdi.

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Konutun Geleceği, Geleceğin Konutu-İstanbul Raporu hazırlandı!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER gayrimenkul sektörüne ışık tutacak çok önemli bir rapor hazırladı. Rapordaki verilerin, basın mensupları ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri ile ilk kez paylaşılacağı lansman 28 Şubat’ta gerçekleştirilecek. 

Axis İstanbul GYODER kampanyası detayları!

Axis İstanbul GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

Ritim İstanbul GYODER kampanyası!

Ritim İstanbul GYODER kampanyası detayları haberimizde mevcut. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

İstanbul’un köylerini kalkındıracak rapor hazır!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, mahalleye dönüştürülen 151 köyün tarım, ormancılık, hayvancılık ve turizm potansiyellerini ortaya koyan ve geliştirme önerileri sunan bir rapor hazırladı. İşte ayrıntılar...

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

2014 GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'sü bu yıl' 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti istanbul Hotel' de gerçekleştirilecek...

GYODER üyelerine İstanbul Ticaret Üniversitesi yüksek lisanslarında yüzde 25 indirim!

GYODER ve İstanbul Ticaret Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesince GYODER üyelerine yüksek lisans programlarında % 25 indirim imkanı sunuluyor. Tezli ve tezsiz lisansüstü programına ön kayıtlar başladı.

GYODER istanbul rapor Haberi

GYODER istanbul rapor

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuarda ilk defa kurulan İstanbul çadırında dağıtılan, İTO ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan rapor ile İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki yatırım fırsatlarını yabancı yatırımcılarla paylaştı.


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Önümüzdeki 10 yıl içinde hem Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi ve gelişmesine, hem de gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER”, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. 


GYODER, 10-13 Mart 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de İTO’nun öncülüğünde kurulan İstanbul...