13 / 05 / 2024

gyoder istişare toplantısı 2015

gyoder istişare toplantısı 2015

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

gyoder istişare toplantısı 2015 Haberi

gyoder istişare toplantısı 2015

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER’in Yüksek İstişare Kurulu toplanarak, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.


17 Mart 2015 Salı günü Shangri La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nda, sektöre yönelik genel ekonomik değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca GYODER’in geçtiğimiz dönem yaptığı ve önümüzdeki dönem yapması gereken tüm çalışmalara değinildi.


Yüksek İstişare Kurulu toplantısına, Kurul Başkanı Avni Çelik, GYODER Başkanı Aziz Torun ile birlikte Ali Saydam, Prof. Dr. İbrahim Baz, Turgay Tanes, Ozan Balaban, Altan Elmas, Dr. Ahmet Şahin, Hamdi Kınaş, Haluk Sur, Süleyman Çetinsaya, Ziya Yılmaz, Neşecan Çekici, Tankut Gündoğar, Ömer Egesel, Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Füsun Yılmaz Phillipson, Ömer Faruk Çelik ve Ahmet Çelik katıldı.


GYODER sektörün birleştirici gücü ve çatı kuruluşu olarak çalışmalarına devam edecekGYODER Başkanı Aziz Torun, Yüksek...