29 / 04 / 2024

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.



Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Teşkilatı'nın ilçelerde yaptığı istişare toplantıları devam ediyor. Partinin son toplantısı önceki gün Gölcük’te gerçekleştirildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Bumin Bahadır Özarslan, MYK Üyeleri, Gökhan Türkeş Öngel, Yavuz Tellioğlu, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve İl Başkanı Yunus Emre Kurt gibi isimlerin katıldığı toplantı Gölcük Belediye Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

Bu toplantıya MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın açıklamaları damga vurdu. Kocaeli Gazetesi'nden Serhat Güneş'in haberine göre,  Sancaklı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüm dedi ve asgari ücrete temmuz ayında zam yapılacağını dile getirdi. İşte milyonları heyecanlandıran o açıklama... 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön