03 / 05 / 2024

Gyoder kampanyası sur yapı

Gyoder kampanyası sur yapı

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyası Sur Yapı da katıldı.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Sur Yapı'dan yarı yarıya kampanyası!

Sur Yapı, hem Antalya'daki hem de İstanbul'daki projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası başlattı...

Sur Yapı'dan ev sahibi olmak isteyenler için Yarı Yarıya kampanyası!

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Sur Yapı ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir ödeme kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya ile yarısı hemen, yarısı ise teslimden sonra ödeme yapılacak

Sur Yapı Antalya 2019 kampanyası!

Sur Yapı Antalya 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projeden 25 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası 2018!

Sur Yapı'nın yeni kampanyasında peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksit imkanı sağlanıyor. Kampanya sadece 5 projede geçerli olacak. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Sur Yapı’dan 16 projeyle tam destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına Sur Yapı, 16 projesiyle tam destek veriyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası kapsamında konut alıcılarına cazip fırsatlar sunuluyor. İşte Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları...

Gyoder kampanyası sur yapı Haberi

Gyoder kampanyası sur yapı

Emlak Konut’un başlattığı, GYODER’in de 56 bin konut ile katıldığı yüzde 20 peşin, 0.70 aylık faiz ve 10 yıla kadar ödeme imkanı sunulan kampanyaya Sur Yapı da 7 projesiyle katılıyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas “Yatırımlarımıza ve kampanyalarımıza ara vermeyeceğiz” dedi.



Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyası Sur Yapı da katıldı. 56 binin üzerindeki konutun yüzde 20 peşinat, 0.70 vade ve 120 ay eşit taksitle satılacağı kampanyaya Sur Yapı 7 farklı projesi ile yer alıyor. Gayrimenkul sektörünün önemli markalarının başlattığı bu kampanya hem ekonomik dinamizmi hızlandırmak hem de sekötre hareketlilik kazandırması açısından oldukça önemli bir kampanya olarak değerlendiriliyor.


BİRLİĞİMİZ ONUR VERİCİ


GYODER kampanyasına 7 proje ile...