29 / 04 / 2024

gyoder kayseri raporu

gyoder kayseri raporu

GYODER 'Gayrimenkul Sektörü ve İller İçin Öngörüler 2015 Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun' raporunu Pazartesi günü açıklayacak.

GYODER, deprem bölgesindeki konut piyasasını analiz etti: Satılık ve kiralık konut fiyatları arttı! 

‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin satılık ve kiralık konut sektörüne etkileri değerlendirildi. İşte sektörde merakla beklenen o rapordaki veriler... 

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun Kayseri Talas ve Nevşehir Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ata GYO'nun 2 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Giresun ve Kayseri/Talas ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

6 maddede GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim 2019 Raporu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ekim 2019 Raporu'nu yayınladı... 

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2018!

GYODER, Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2018 Raporu'nu açıkladı.

Yıl sonuna kadar Beyoğlu'nda 1700 konut satılacak!

"Beyoğlu’nun Yatırım Değeri" GYODER özel raporu yayınlandı. Rapora göre Beyoğlu'nda 11 adet marklı konut projesi inşa ediliyor. Teslimlerin en geç 2022 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Ağustos 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Ağustos 2017 Raporu'nu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ağustos ayında bir önceki aya göre %0.40 oranında arttı.

Yeni Konut Fiyat Endeksi Temmuz 2017 Raporu açıklandı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2017 Raporu'nu açıklandı.REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0.29 oranında arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 attı.

gyoder kayseri raporu Haberi

gyoder kayseri raporu

Türkiye'de ilk kez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan Gayrimenkul Araştırma Raporları'nın dördüncüsü, rapor kapsamında yer alan illerin Belediye Başkanları'nın da katılımı ile 3 Aralık'ta tanıtılacak.

Gayrimenkul Araştırma Raporu-4 "Gayrimenkul Sektörü ve İller İçin Öngörüler 2015 Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin ve Samsun" başlığını taşıyor.

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu ve Organizasyon Komitesi'nin ev sahipliğinde Çırağan Sarayı'nda 3 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek panelde, "Gayrimenkul Araştırma Raporu 4 " hakkında detaylı bilgi sunulacak. Rapor kapsamında ele alınan 9 ile ilişkin geçmiş dönem eğilimleri, geçmiş ve bugüne...