08 / 05 / 2024

GYODER MIPIM rapor

GYODER MIPIM rapor

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER ve Colliers’ten Türkiye gayrimenkul piyasası raporu!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, uluslararası gayrimenkul hizmetleri şirketi Colliers iş birliği ile yabancı kurumsal yatırımcılara yönelik, ilk kez dünya gayrimenkul verilerinin karşılaştırıldığı kapsamlı bir rapor düzenledi. 

Investor's Guide Turkey'de GYODER üyelerine yüzde 20 indirim imkanı!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan "Investor's Guide Turkey", 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor. Investors Guide'da İşbirliği kapsamında GYODER üyelerine %20 indirim imkanının sunulacak.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Aziz Torun GYODER Başkanlığı'nı bırakacak mı?

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi. Aziz Torun ise GYODER Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı...

14. GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

Sektördeki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nin 14.'sü 3 Aralık'ta Hilton Bomonti İstanbul Hotel'de gerçekleşecek.

2014 GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'sü bu yıl' 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti istanbul Hotel' de gerçekleştirilecek...

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi ne zaman?

GYODER 14 . Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklan ve sürprizleriyle 2014 yılını değerlendirirken, 2015 'in yeni rotasını çizmeye hazırlanıyor...

GYODER İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi 20 Kasım'da!

İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Yöneticilerin Sorumluluğu Eğitimi GYODER, INDER, KONUTDER, TMB, INTES ve İTO işbirliği ile oluşturulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu tarafından organize ediliyor.

Manifesto GYODER ile el sıkıştı!

Ulusal ve uluslararası birçok markaya hizmet veren halkla ilişkiler ajansı Manifesto, “Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım GYODER Ortaklığı Derneği)’ ni müşteri portföyüne ekledi.

Soyak Sign Of The City Awards'ta ödül aldı!

Hürriyet Gazetesi tarafından Hafele, Daikin ve Cushman & Wakefıeld sponsorluğunda ve EY Türkiye ile Mipim'in stratejik ortaklığında ve GYODER, KONUTDER, İMSAD'ın işbirliğinde gerçekleşen Sign of the City Awards'da 199 finalist yarıştı.

GYODER MIPIM rapor Haberi

GYODER MIPIM rapor

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuarda ilk defa kurulan İstanbul çadırında dağıtılan, İTO ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan rapor ile İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki yatırım fırsatlarını yabancı yatırımcılarla paylaştı.


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Önümüzdeki 10 yıl içinde hem Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi ve gelişmesine, hem de gayrimenkul sektörünün parlak geleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER”, Türkiye’yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. 


GYODER, 10-13 Mart 2015 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de İTO’nun öncülüğünde kurulan İstanbul...