22 / 05 / 2024

gyoder Projebeyaz

gyoder Projebeyaz

Gayrimenkul sektöründe 360 derece danışmanlık hizmeti sunan Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, Türkiye’nin gayrimenkul platformu Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ne (GYODER) katıldı...

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Aziz Torun seçildi!

GYODER’in 25 Mart 2015, Çarşamba günü Divan Otel, Taksim'de düzenlenen Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda belirlenen Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu listesi belirlendi. İşte liste:

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

GYODER Genel Kurulu toplantısı yarın düzenlenecek!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in 16. Olağan Genel Kurulu, yarın Divan İstanbul otelinde toplanıyor.

GYODER'in başkanı yine Aziz Torun mu olacak?

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) yarın yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda şu anda başkanlık görevini yürüten Aziz Torun'un yeniden başkan seçilmesi bekleniyor.

GYODER, 3. kez toplandı!

Türkiye'nin gayrimenkul platformu GYODER, 25 Mart'taki olağan genel kurulu öncesindeki üçüncü ve son Yüksek İstişare Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 25 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesindeki son Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, sektörün son durumunu ve Derneğin çalışmalarını değerlendirdi.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

Gaziantep Ticaret Odası ve GYODER'in gayrimenkul paneli 26 Şubat'ta!

Gaziantep Ticaret Odası ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) işbirliğinde 26 Şubat, Perşembe günü Gaziantep'te inşaat sektörünü ele alacak.

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...

GYODER Başkanı Torun: Adil vergilendirmeden yanayız

İnşaat Sektörü Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkanı Aziz Torun, "Adil olmak kaydıyla bir imar artışı varsa bunun adil bir şekilde vergilendirilmesinden yanayız" dedi. İşte Torun'un açıklamaları...

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

gyoder Projebeyaz Haberi

gyoder Projebeyaz

Kısa sürede yabancı yatırımcılara 20 değişik projeden satış yapan Projebeyaz, Türk gayrimenkulünün yurtdışında görünürlüğünü artırmayı hedefleyen GYODER ile yabancı gayrimenkul yatırımcılarına yönelik hedeflerine bir adım daha yaklaştı.


Geniş perspektif ve yenilikçi yaklaşımı ile gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan Projebeyaz, GYODER'in üyesi oldu. Türkiye genelinde gayrimenkul sektörünün tüm segmentleriyle ilgili belli standartlara erişilmesini amaçlayan dernek, aynı zamanda Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışına açılan penceresi olarak ülkemizi temsil ediyor.


Kurulduğu günden bugüne Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Helis Beyaz Ofis, Helis Metro Ofis, Miracle Residence, Esas Aeropark gibi çok önemli projelerde çözüm ortağı olan Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık adından çok kere söz ettirdi. Doğan Holding ve Doğuş Holding gibi Türkiye’nin güçlü firmalarına da hizmet veren Projebeyaz, son yıllarda...