02 / 05 / 2024

GYODER Rusya toplantısı

GYODER Rusya toplantısı

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı Toplantısı 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi Yabancıya Konut Satışı, Taşınmaz Edinimi ve Vatandaşlık Alma Süreci Bilgilendirme Toplantısı 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek...

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

23. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 23'ncüsü yarın yapılacak. 

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 3 Ekim'de!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında biraraya gelecek.

GYODER Yeni Yönetim Basın Toplantısı 20 Haziran'da!

GYODER’in ilk basın toplantısı 20 Haziran Salı günü gerçekleşecek. Toplantı GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin önderliğinde yapılacak.

GYODER Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs'ta!

GYODER Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek. GYODER'in tüm üyelerinin toplantıya katılması bekleniyor.

GYODER basın toplantısı 23 Mart'ta!

GYODER Başkanı Aziz Torun ve İcra Kurulu Üyeleri, GYODER’in 2013-2017 yılları arası faaliyetlerini değerlendireceği basın toplantısı 23 Mart'ta yapılacak.

Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

South Stream Transport B.V tarafından; Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

GYODER Rusya toplantısı Haberi

GYODER Rusya toplantısı

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyesi 20 kişilik bir Rus Heyeti, Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) konuğu olarak İstanbul’da temaslarda bulundu. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi. 


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında, geçtiğimiz eylül ayında Moskova'da imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde RGMD Derneği üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet İstanbul’a 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet, GYODER öncülüğünde İstanbul’da temaslarda bulunarak, Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında bilgi edindi ve bazı projeleri gezdi. Heyet, özellikle inşaat halindeki projeleri yakından görerek yapım aşamalarını inceledi.


Rus Heyete; GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel, Gülcemal Alhanlıoğlu ve Didem Erendil Türkiye gayrimenkul sektörünü anlatan...