01 / 05 / 2024

GYODER turizmde dönüşüm

GYODER turizmde dönüşüm

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul depreme tam manasıyla hazır değil! Kentsel dönüşüm yeni seçeneklerle hızlandırılmalı!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, İstanbul'un tam manasıyla depreme hazır olmadığına ve binaların kentsel dönüşüm sürecine girmesi için insanlara seçenek üretmek gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

GYODER'in 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' söyleşisi 16 Temmuz'da! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Kentler nasıl bir dönüşüm geçirecek' başlıklı söyleşi 16 Temmuz'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Turizmde Dönüşüm Arayışları' başlığıyla düzenlediği panelde turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi konuları konuşulacak...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile güvenli yapılara kavuşmamız hızlanacak!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Yetgin, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’yla ülke olarak güvenli ve sağlıklı yapılara kavuşmamız hızlanacak" dedi...

Doğru şehirleşme için kentsel dönüşüm önemli bir fırsat!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Kentsel dönüşüm süreci şehirlerimizi geliştirmek, değiştirmek ve dönüştürmek adına bir fırsattır" dedi.

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşümü fırsata çevirmeliyiz!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Dünya Konut Günü için mesaj yayınladı. Yetgin, "Ketnsel dönüşümü fırsata çevirmeliyiz" dedi.

GYODER turizmde dönüşüm Haberi

GYODER turizmde dönüşüm

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, mevcut sorunları çözmek için başlattığı ‘GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi. Toplantıda, ‘Turizmde dönüşüm’ hareketinin başlaması gerektiğinden bahseden TTYD Başkanı Oya Narin, “Bu dönüşüm başlamadığı takdirde, yüksek standartlara sahip bir Türkiye’den çok, kişi başı 650 ila 750 dolar arasında gelir elde eden yapıya sahip daha ortalama bir turizm sektörü görürüz” şeklinde konuştu.

Otellerin sürdürülebilir dönüşüm ihtiyacı olduğundan bahseden GYODER Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu ise şunları söyledi: “Dönüşüm sadece ülkemizin değil dünyanın da sorunu. Çünkü insanların öncelikleri, bakış açıları, yaşam şekilleri değişiyor. Dolayısıyla bu dönüşüm ve değişimden kaçamıyoruz. Aynı zamanda bu dönüşümün yaratacağı ekonomi de önemli.”

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından, gayrimenkul sektöründe meydana gelen son...