19 / 07 / 2024

Gziosmanpaşa Keçesuyu

Gziosmanpaşa Keçesuyu

Seçkinler İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da konumlandırılan Keçesuyu Evleri'nde daire fiyatları 225 bin TL'den başlıyor...

Bu reklama sakın tıklamayın! Banka hesaplarınız bir anda boşalabilir!Dünyanın en büyük dolandırıcı reklam ağı keşfedildi

Akıllı telefonlar üzerinde sürekli uygulamalar üzerinden sahte reklamlar çıkıyor. İşte dolandırıcılık vakaları da bu yüzden artış gösterdi. Telefon kullananlar bu reklamlara asla tıklamayın. İşte detaylar...

Samsung uyardı! Güvenlik açığı var!

Samsung kullanıcılarını etkileyen yeni bir Android güvenlik açığı keşfedildi. Android sertifikam sızdırılırsa ne yapmalıyım?

Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketlilik devam ederken, Analistler peş peşe altının 7 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Altın 7 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakın, sonra keşke demeyin! İşte altının 7 gün sonra göreceği rakam...

Altının 13 gün sonra geleceği rakam! Analistler, art arda açıkladı! Hemen bakın, keşke demeyin!

Altın ve dolar piyasasında dalgalı seyir devam ederken, vatandaşlar altının geleceği seviyeyi araştırmaya başladı. Altının 13 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Analistler, art arda açıkladı! Hemen bakın, keşke daha önce okusaydım demeyin! İşte altının 13 gün sonra geleceği seviye...

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Afyonkarahisar'da inşa edilen Keşkek Evi tartışma yarattı!

Afyonkarahisar'da konuklara ‘keşkek’ ikram etmek için 1.2 milyon TL’ye “Keşkek Evi” inşa edildi. Söz konusu ev tartışmalara neden oldu. 

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

Gziosmanpaşa Keçesuyu Haberi

Gziosmanpaşa Keçesuyu

7 bin 550 metrekare inşaat alanına sahip Keçesuyu Evleri projesi Seçkinler İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 83 konutun bulunduğu Keçesuyu Evleri pojesinde 1 adet dükkan da yer alıyor. 



17 katlı tek bloktan oluşan Keçesuyu Konutları'nın tamamı 2+1 olarak tasarlandı. Projedeki daireler sene sonunda teslim edilecek.