08 / 05 / 2024

H. Nuri Öztaşkın mobilya avm açıklaması

H. Nuri Öztaşkın mobilya avm açıklaması

Mobilya için yeni bir satış kanalı olarak Mobilya AVM’leri geliyor. Mobilya AVM'leri ilk olarak İstanbul Anadolu Yakası, Berlin ve İran'da açılacak.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dastin İnşaat Hırdavat Hafriyat Kırtasiye Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Alpat tarafından kuruldu.

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nın yapımında hafriyatlar meclis gündeminde!

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nın yapımında ortaya çıkan hafriyatın çevredeki meralara dökülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bürokraside karşılanan engeller var. Bu engellerin süratle aşılmasına ihtiyaç var" açıklamasını yaptı.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

H. Nuri Öztaşkın mobilya avm açıklaması Haberi

H. Nuri Öztaşkın mobilya avm açıklaması


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanlığı görevini üstlenen Yataş Grup Genel Müdürü H. Nuri Öztaşkın, işe, fuarın (İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB) yüzünü, yerini, zamanını, konseptini değiştirerek başladı. Fuar artık ocak ayında değil kasımda yapılacak. Böylece MOSFED’in düzenlediği İMOB fuarı ile aynı ay içinde ‘arka arkaya’ yapılması durumu önlenecek. Dahası iki ayrı fuarı yeniden birleştirme ve sektördeki ayrılığı ortadan kaldırma girişimleri de başladı. MASKO ve MODAKO gibi açık alan perakende mobilya merkezlerinin yanına ‘Mobilya AVM’leri kurmak için çalışma başlatıldı. İlki Anadolu Yakası’nda açılıyor. Bu AVM’ler yurtdışında birkaç yerde açılacak. Türkiye’de önce 3 büyük ilde faaliyete geçirilecek.


 MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, “Üzerinde durduğumuz en önemli konulardan biri fuar. Bu yıl fuarımızı kasım ayında yapmaya karar verdik. Fuarımız, ‘Furniture İstanbul’ ismiyle 7...