05 / 05 / 2024

H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal

H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından kuruldu.

Kira bedellerindeki hızlı yükselişin sorumlusu tuhaf para politikası mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında kira zammı tartışmaları sürerken, kira bedellerindeki artışlar ile ilgili yorumlar da gelmeye devam ediyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, kiralardaki hızlı artış ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Esm Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esm Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Çiftçi tarafından kuruldu.

Kalpaklı İnşaat Nakliye Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalpaklı İnşaat Nakliye Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepep'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kırlı tarafından kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal Haberi

H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta kuruldu. 


Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; nşaat malzemeleri demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik marley vb.imalatı alım satımı ithalat ve ihracatı.


Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Yeni İlhan Sokak, Erdem Apartmanı,...