07 / 05 / 2024

Habib Altınkaya

Habib Altınkaya

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Alt Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirze Mehmet Önkaya tarafından kuruldu. 

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Global Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuran Altınkaya tarafından kuruldu. 

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Taşkın Altınkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi San.Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Taşkın Altınkaya tarafından kuruldu. 

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhk Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Altınkaya, Sinem Yaşar ve Muhammet Fuat Çağlar imzasıyla kuruldu.

Aytaç Yalçınkaya Gölmarmara yatırımlarını mercek altına aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gölmarmara’da incelemelerde bulundu.

Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti için acele kamulaştırma!

Küçük Su İşleri projesi kapsamındaki Hatay-Altınözü Altınkaya Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Samsun Tekkeköy'deki tarihi kiliseler restorasyon bekliyor!

Samsun Tekkeköy'de bulunan tarihi Altınkaya, Antyeri ve Ak kiliseleri restore edilmeyi bekliyor. Lozan Anlaşması ile mübadele edilen Rumlardan kalan tarihi kiliseler ayakta zor duruyor. Kiliseler atıl vaziyette duruyor.

Nihat Altınkaya, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldı!

Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Sevilen oyuncu Survivor'dan kazandığı parayla ne yaptığını da anlattı..

Erçağ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçağ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Ergün, Yılmaz Altınkaya, Nihat Çılgın ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarline İnşaat Hafriyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Doğan Altınkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Büyükçekmece, Celaliye Mahallesi 'nde kuruldu.

Habib Altınkaya Haberi

Habib Altınkaya

Ulupınar Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya, Çıralı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çıralı’nın en büyük sorunlarından biri olan imar planının hızlı bir şekilde devam etmekte olduğunu söyleyen Altınkaya; “Çıralı doğal SİT alanı olması nedeniyle Koruma Amaçlı İmar Planı yapılmaktadır. İmar çalışması Çevre Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından onaylanarak imza için bakanlıklara gönderilmiştir. En büyük sorunumuz şu anda Çıralı'nın tarım arazisi olması. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu alandaki yapılaşmanın yüzde 10’nu geçmemek şartıyla ve kamu yararı almak koşuluyla imara açılmasına uygun bulmuştur. Tabii ki bu kamu yararı hangi bakanlık tarafından alınacağı hususunda sıkıntı devam etmektedir. Görüşmelerimizi sayın Milletvekilimiz Atay Uslu tarafından takip edilmekte. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman Öztürk...