22 / 07 / 2024

Habibe Özkul

Habibe Özkul

Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Özkul, M. Kemaleddin Özkul tarafından 6 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu

Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Özkul, M. Kemaleddin Özkul tarafından 6 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Özkul tarafından kuruldu.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eke Danışmanlık Eğitim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Habibe İskender Delibaş tarafından kuruldu.

Beluca Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beluca Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkul Şahin tarafından kuruldu.

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Perasıa Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perasıa Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özkul ve Abdullah Taha Yurt ortaklığında kuruldu.

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Proje Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Akın ve Özkul Ege Akın ortaklığında kuruldu.

Globalturq Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globalturq Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Güler ve Ahmet Güler ortaklığında kuruldu.

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyran Otelcilik Bilişim İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Tosun tarafından kuruldu.

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newglobal Demir Çelik İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Abdullah Özkul tarafından kuruldu.

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 1995 Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaue bedeli ile Mehmet Özkul tarafından kuruldu. 

Demir Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Habibe Kılıç Karaca tarafından Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Habibe Özkul Haberi

Habibe Özkul

Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Özkul, M. Kemaleddin Özkul tarafından 6 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat,etüd,proje mühendislik mümessillik kontrollük ve müteahhitlik işleri yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkullar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı Günbatımı Sokak 1 B...