20 / 05 / 2024

Habitat 67

Habitat 67

Singapur’un Bishan kasabasında ‘sonsuzluk havuzu’ inşaa ediliyor

Mehmet Ergün Turan'dan Habitat Günü mesajı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985 yılında aldığı kararla her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Habitat Günü olarak kutlanıyor. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan’ın Habitat günü dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Türkiye'deki konut stoğunun yüzde 67’si ruhsatsız!

Deprem ülkesi Türkiye’de nüfusun yüzde 95’i yani yaklaşık 76 milyon kişi deprem tehdidi altında yaşıyor. Türkiye’deki 20 milyona yaklaşan konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ı projesiz, yüzde 67’si ruhsatsız.

Adana'da 67 işyerinde yıkım başladı!

ADANA'daki Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan 67 yeme, içme ve eğlence mekanının ruhsatlara aykırı olarak kaldırım işgali yaptığı gerekçesiyle yıkılmak istenmesi gerginliğe yol açtı.

Suriyeliler'e TOKİ evi verilebilmesi için 67.5 milyar TL gerekiyor!

TOKİ bir konutu 90 bin liraya mal ediyor. Hükümetin Suriyeliler'i yerleştirmek için en az 750 bin konuta ihtiyacı var. Buna göre Suriyelilere verilen konut sözünün yerine getirilebilmesi için hükümetin TOKİ'ye yaklaşık 67.5 milyar lira kaynak bulması gerekiyor.

Cityscape Turkey'e 67 şirket katılacak!

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı 24-26 Mart tarihlerinde 50'den fazla ülkeden yatırımcının katılımıyla gerçekleşecek. Binlerce kişi ve kurumun ön kayıt yaptırdığı fuarda 7 farklı ülkeden 67 katılımcı şirketin projeleri yer alacak

Kırşehir Körpınar'da 67 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kırşehir Sulh Mahkemesi, Kırşehir Körpınar'da yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 67 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Huzurlu Marmara'nın yüzde 67'si 1 ayda satıldı!

Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesinde temel atma töreni gerçekleşirken, 1 ayda yüzde 67’lik satış rakamına ulaşılarak bir rekora da imza atıldı.

TÜFE Kasım'da yüzde 0,67 arttı!

Tüketici Fiyat Endeksi ( TÜFE ) kasımda yüzde 0,67 artarken, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi ( Yİ-ÜFE ) yüzde 1,42 düşüş gösterdi.

Timur GYO 3. kupon faizini yüzde 3,67 olarak belirledi!

Timur Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TRSTIMG51718 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal tutarındaki tahvilin 24.02.2016 tarihli kupon faizi yüzde 3,67 olarak belirledi.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 67 adet konut satıyor!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 67 adet konut satıyor. Daire fiyatları 94 bin 871 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

N Habitat ve UIA Dünya Mimarlık ve Konut Günü'nün teması belirlendi!

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü, Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı (UN Habitat) ve Uluslararası Mimarlar Birliği‘nin (UIA) ortak ve paralel etkinlikleri olarak "Dünya Mimarlık ve Konut Günü" kutlanmakta.

Ağaoğlu Maslak 1453'te bir kuleyi 67 milyon dolara sattı!

Ağaoğlu, Dubai'de yapılan fuarda Maslak 1453 projesindeki bir kuleyi 67 milyon dolara Suudi merkezli bir Arap yatırımcıya sattı. Bu tek kalemde yapılan en büyük satış.

Habitat Park Avcılar'da 300 bin TL'ye!

Belde Grup tarafından Avcılar'da inşa edilecek Habitat Park projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Projede 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Habitat 67 Haberi

Habitat 67

Habitat 67 gibi büyük projelere imza atan ünlü mimar Moshe Safdie tarafından tasarlanan havuz, iki gökdeleni birleştirecek. 38 katlı bu dev gökdelenler 509 daireden oluşacak. Sakinlerine Bishan’ın inanılmaz manzarasını sunacak. En üst katta yer alacak havuzun yanı sıra, soyal tesisler, bahçe, yürüyüş alanları bulunacak gökdelenler, daire sakinlerine gökyüzündeyeni bir yaşam alanı sunuyor. Proje 2016 yılında...