15 / 05 / 2024

Habitat Dekorasyon

Habitat Dekorasyon

Habitat Türkiye, 45 mağazaya çıkmak için kolları sıvadı. İstanbul'da prestijli caddelerde mağaza açmak istediklerini söyleyen CEO Funda Akın, "45 yılda 45 mağazaya ulaşmak için planlarımızı yaptık. Bayilik vererek hızla büyüyeceğiz" dedi.

Habitat Dekorasyon ülke genelinde yayılıyor!

VİYANA’da işletme okuyup, Stanford’da master yapan ve de 6 yıl Mc Kinsey’de çalışan Funda Akın, ailenin Bomonti’deki atıl gayrimenkulünü ev dekorasyonunda ‘ihtisas AVM’si yapmayı başardı.

Habitat Türk ürünleriyle büyüyecek!

Dekorasyon ve mobilya devi Habitat, Türk tasarımcılara kapısını açtı. Habitat Türkiye ortağı Funda Akın; “ Bayilikler verip de büyüyeceğiz. 400 kişiye istihdam yaratacağız ” dedi.

Habitat Türkiye'de 45 mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Habitat'ın Küresel Ortağı Destailleur, "Türkiye'de 5 yıl içinde 5'i büyük 45 adet mağaza açacağız. 45 milyon liralık bir yatırım yapacağız" dedi.

Habitat, Türk tasarımcılara kapısını açtı!

Otantik Türk ev mutfak kültüründen ve hamamından derinden etkilenen Habitat, küresel büyüme stratejisi içerisinde Türk tasarımcılara özel yer açtı.Dünya dekorasyon ve mobilya devi Habitat 50. Yılında Türk tasarımcılara kapısını araladı.

Habitat Dekorasyon ülke genelinde yayılıyor!

VİYANA’da işletme okuyup, Stanford’da master yapan ve de 6 yıl Mc Kinsey’de çalışan Funda Akın, ailenin Bomonti’deki atıl gayrimenkulünü ev dekorasyonunda ‘ihtisas AVM’si yapmayı başardı.

Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziya İç Dekorasyon İnşaat Taahhüt Metal ve Metal Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Azgın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Buse Dekorasyon Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Dekorasyon Mimarlık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yaşar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Habitat Yapı Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habitat Yapı Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ceyhan, Özgür Tayfun Gevrek, Hakan Mustafa Bahçetepe tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Habitat Park Çekmeköy iletişim! 169 bin liraya!

Habitat Park Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl Eylül ayında tamamlanacak olan Habitat Park Evleri Çekmeköy projesinde daire fiyatları 169 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ayışığı Mutfak ve Dekorasyon, makine parkını genişletecek!

Toplam 450 metrekarelik alanı 1000 metrekareye çıkarmayı planladıklarını söyleyen Ayışığı Mutfak ve Dekorasyon sahibi Hasan Şimşek, “İlave makine yatırımı ile makine parkımızı genişleteceğiz” açıklamasını yaptı...

Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agde İnşaat Mimarlık Dekorasyon Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bahar Veziroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Yakuplu Paşalılar Sitesi'nde kuruldu.

Necim İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necim İnşaat Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, J.Hussein Najm Najm, A.Mukhtar Elgaddafi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu

Bazkaya Yapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bazkaya Yapı Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Şahbaz, Mustafa Ağçakaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Arnavutköy, Deliklikaya Mahallesi, İmar Sokak'ta kuruldu.

Habitat Park Çekmeköy Projesi! 239 bin TL'ye 2+1!

Habitat Park Çekmeköy Projesi kapsamında yer alan 107 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 239 bin TL 'den başlangıç gösteriyor

Habitat Dekorasyon Haberi

Habitat Dekorasyon

Habitat CEO'su Funda Akın, "45 yılda 45 mağazaya ulaşmak için planlarımızı yaptık. Bayilik vererek hızla büyüyeceğiz" dedi


2008'de Türkiye pazarına giren ev dekorasyon ve mobilya mağazası Habitat Türkiye, hedef büyüttü. Bugüne kadar Addresİstanbul ve Kanyon'da faaliyet gösteren şirket, mağaza sayısını 45'e çıkarmak için kolları sıvadı. Bunun 5-6'sının 1000 metrekarenin üzerinde olacağını söyleyen Habitat Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Funda Akın, "200 metrekarelik aksesuvar mağazaları açmak için merkezden onay aldık. Artık daha hızlı büyüyebileceğiz. 5 yılda 45 mağazaya ve 450 çalışana ulaşmak istiyoruz. Bağdat Caddesi ve Abdi İpekçi gibi prestijli caddelerde de mağaza açma planımız var. Ankara ve İzmir'den gelecek bayilik tekliflerine de açığız" dedi. Son dönemde bazı perakendecilerin küçülme yoluna gitmesinin, yeni fırsatlar yarattığını söyleyen Akın'la büyüme planlarını konuştuk. 


 2015'ten beklentileriniz neler? 

Bu...