11 / 05 / 2024

Hacer Pulat

Hacer Pulat

ARŞ Grup Emlak İnşaat Gıda Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hacer Pulat tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Toygan Pulat kimdir? Çok uluslu şirketlerce kaç yıl çalıştı? Arçelik’te hangi ekibi yönetiyor?

Toygan Pulat hangi alanlarda çalıştı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Toygan Pulat’ın hayatı...

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Arjen Pulat, Irına Dudyk ve Naushad Gattoo ortaklığında kuruldu.

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Budan Acar tarafından kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Bayap İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bayap İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Selek, Hacer Gül Selek  Giacomina C Selek tarafından kuruldu.

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Şimşek tarafından kuruldu.

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefez Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pulat, Semih Edemen ve Serkan Ayboğan ortaklığında kuruldu.

C Life Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

C Life Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Öztürk tarafından kuruldu.

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Group İnşaat Turizm Ve Otomobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Bektaş, Hacer Bektaş Bayram, Kemal Bektaş ve Şenol Bektaş tarafından kuruldu.

Çelik Yapı'nın acı günü! Hacer Gülten Bayramgil vefat etti!

Çelik Yapı Proje İmalat Montaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü İnşaat Mühendisi İbrahim Korkut'un Kayınvalidesi Hacer Gülten Bayramgil vefat etti.

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvb Mermer Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Pulat tarafından kuruldu.

Beyaz Butik 2 yeni şube açacak!

Gelinlik markası Beyaz Butik, Fatih Mert Esmer ve Hacer Özil tarafından 2018 yılında satın alındı. Markayı, özünü ve gustosunu kaybetmeden, ithalat yapan bir yapıdan kendi ürünlerini tasarlayan, üreten ve satan bir yapıya dönüştürdü. 2020'de iki şube açılması, 5 yılda da yurt içinde 10 şubeye ulaşma

Hacer Pulat Haberi

Hacer Pulat

ARŞ Grup Emlak İnşaat Gıda Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hacer Pulat tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


ARŞ Grup Emlak İnşaat Gıda Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ARŞ Grup Emlak İnşaat Gıda Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Ertuğrulgazi Caddesi, 11. Sokak, No:9 Dükkan...