04 / 05 / 2024

Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi iletişim

Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi iletişim

Hacettepe Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Merkez Kampüsü Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin tadilat işi 1 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkacak.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Pamukkale Üniversitesi çok sayıda Öğretim Üyesi alacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak.  Peki hangi bölümlere alım yapılacak? İşte başvuru şartları ve diğer ayrıntılar….

Bu kurum rekor sayıda personel alacak! Şoför, güvenlik görevlisi, büro personeli, tekniker, destek personeli...

Hacettepe Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 613 personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı. Üniversite tarafından yayımlanan ilan ayrıntılarına göre çeşitli alanlarda personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.  Aynı zamanda, ilana ilişkin detaylar ve başvuru şartları belli oldu.

Ankara Hacettepe Üniversitesi 621 Personel Alıyor! Son başvuru tarihi 19 Nisan 2023!

Ankara Hacettepe Üniversitesi 621 Personel Alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 19 Nisan 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Trafik sigortasında flaş gelişme! Daha yüksek tazminat ödenecek

AYM'den kritik 'trafik sigortası' kararı geldi. Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Rauf Karasu'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

Hacettepe Üniversitesi'nden kiralık iş yeri! 

Hacettepe Üniversitesi, Beytepe yerleşkesinde yer alan 10 iş yerini kiraya veriyor. Kiraya verilecek dükkanların kira bedelleri 96 bin TL'den başlıyor, 538 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor. 

Döviz kurundaki düşüşü fiyatlara yansıtmayan işletmelere para cezası gelebilir!

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu yaptığı açıklamada "Vatandaşlar fiyatı düşürmeyen işletmeleri tespit ettiklerinde durumu Haksız Fiyat Değerlendirme Kuruluna şikayet etmeli" şeklinde konuştu.

Fiyatları düşürmeyen işletmelere para cezası!

Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Karasu, "Vatandaşlar fiyatı düşürmeyen işletmeleri tespit ettiklerinde durumu Haksız Fiyat Değerlendirme Kuruluna şikayet etmeli." dedi.

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonuna kadar açılacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonuna kadar açılacağını dile getirdi. 

Olası İstanbul depreminde 25 milyon ton enkaz çıkacak!

Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Aldemir, İstanbul'da yaşanacak büyük bir depremde binaların yüzde 43'nün hasar göreceğini ve 25 milyon ton enkaz çıkacağını belirtti.

Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi iletişim Haberi

Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Hastanesi iletişim



Hacettepe Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; Merkez Kampüsü Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nde tadilat işi yaptıracak. Tadilat işi 30 gün sürecek. 


İhalesi; 1 Ekim 2014 tarihinde saat 10.30'da Hcettepe Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı toplantı ve seminer salonunda yapılacak. 




İHALE İLANI:


İNŞAAT TADİLATI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEK.DAİRE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 20051


HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPUSU DİŞ HEKİMLİĞİ HASTANESİ İNŞAAT TADİLATI


HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI


HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MERKEZ KAMPUSU DİŞ HEKİMLİĞİ HASTANESİ İNŞAAT TADİLATI yapım işi 4734 sayıl, Kamu ihale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası :2014/118970


1-İdarenin


a) Adresi : HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ YAPI İSLERİ VE TEKNİK DAİRE SIHHİYE 06100 ALTINDAĞ/ANKARA


b) Telefon ve faks...