18 / 05 / 2024

Hacı Emin Akdeniz

Hacı Emin Akdeniz

Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Hacı Emin Akdeniz Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm engelleniyor mu?

Mersin'in Akdeniz ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için çalışmalar başladı. Akşam Gazetesi'nden Emin Pazarcı, bugünkü köşe yazısında kentsel dönüşüm çalışmaları kaleme aldı. 

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kırşehir SGK'nın yeni binası aynı arsaya yapılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Mehmet Akdeniz, eskisinin yıkılacağı SGK binasıyla ilgili konuştu. Akdeniz, yeni binanın aynı arazi üzerine yapılacağını belirtti.

Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdenist Mağazacılık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Fatih Akdeniz ve Hacı Emin Akdeniz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de kuruldu.

Nahta İnşaat Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahta İnşaat Plastik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacı Emin Orhan, Mohamed H.Elarbı, Youssef H.A. El Arbı, Ahmed B.Saed Bendado ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir'de kuruldu.

Menemen Buruncuk'a altyapı yatırımı gerekiyor!

Menemen´in Sesi Gazetesi, muhtarlarla başladığı “ Mahallenizin Sesi " projesi kapsamında Buruncuk Mahalle Muhtarı Emin Akdeniz´i Menemen Medya Merkezi´nde ağırladı. Menemen'in Sesi Gazetesi'nin röportajı...

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Evani Kütahya Seramik ve Porselen hizmet bölgesini genişletecek!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı

Evani, hizmet ağını yaygınlaştıracak!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı.

Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Hacı Emin Akdeniz Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hacı Emin Akdeniz Haberi

Hacı Emin Akdeniz
Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Hacı Emin Akdeniz Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Fatih İnşaat Malzemeleri Taahhüt Nakliyat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...