05 / 05 / 2024

Hacı Pektaş kimdir

Hacı Pektaş kimdir

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hacı Pektaş tarafından kuruldu.

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Abdullah Hacı kimdir?

Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı kimdir? Abdullah Hacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Hacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdullah Hacı...

Hacı Uğur Polat kimdir?

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat kimdir? Hacı Uğur Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Uğur Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Uğur Polat...

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Hacı Fevzi Akdoğan kimdir?

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan kimdir? Hacı Fevzi Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Fevzi Akdoğan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Fevzi Akdoğan..

Hacı Yusuf Geçene kimdir?

İzmir Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene kimdir? Hacı Yusuf Geçene, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Yusuf Geçene, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Zorlu Holding'in acı günü! Hacı Pektaş vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding yönetimi ve çalışanları bir taziye mesajı yayınladı.

Hacı Pektaş kimdir Haberi

Hacı Pektaş kimdir

Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası Hacı Pektaş vefat etti. Hacı Pektaş'ın vefatı üzerine Zorlu Holding bir taziye mesajı yayınladı. 


İşte o mesaj;


BAŞSAĞLIĞI


Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkanı Sayın Mesut Pektaş’ın babası

HACI PEKTAŞ’ın

vefatının üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.


ZORLU...