01 / 05 / 2024

Hacı Fevzi Akdoğan kimdir?

Hacı Fevzi Akdoğan kimdir?

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan kimdir? Hacı Fevzi Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Fevzi Akdoğan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hacı Fevzi Akdoğan..



Hacı Fevzi Akdoğan kimdir?

Hacı Fevzi Akdoğan, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1965 yılında Nizip te  doğdum. Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum. Evli ve beş çocuk babasıyım.


Siyasi hayatıma 2001 yılında AK Parti'nin kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladım. 3 yıl İlçe Başkan Yardımcılığı, Dış İlişkiler Başkanlığı yaptım. Şehrimizin problemlerini çözmek için projeler ürettim. Projelerimi hayata geçirebilmek için Ak Parti'den 28 Mart 2004 seçimlerinde Belediye Başkan adayı oldum ve kazandım.


“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile çıktığımız siyaset yolunda sizden aldığımız güç ile projelerimizi hayata geçirmek ve Nizip halkıyla el ele, gönül gönüle olmak için tekrar Ak Parti'den Nizip Belediye Başkan adayı oldum ve 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Nizip Belediye Başkanlığına seçildim.


Sizden aldığımız destek ve dua ile hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum."







Geri Dön