03 / 05 / 2024

Hacı Uğuru Polat

Hacı Uğuru Polat

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Uşak'ta yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ev sahibi olma fırsatı! Tarla ve araziler de satılıyor!

Uşak ili, Merkez ilçesi, Dikilitaş, Hacıkadem, Yeşildere ve Dağdemirler'de yer alan 2 konut ve birer de tarla, arazi ile ham toprak satılıyor. Gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla ödeme fırsatı bulunuyor...

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İzmit Hacıhızır sakinleri kentsel dönüşüme karşı dernek kurdu!

Kentsel dönüşüm nedeniyle mahallelerinin de içerisinde bulunduğu birçok alanın riskli alan ilan edilmesine karşı uzun zamandır tepki gösteren Hacıhızır Mahallesi sakinleri, mücadelelerine devam etmek için dernek kurdu.

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı! 

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da yer alan yalısı satışa çıkarıldı. 17 milyon TL değer biçilen 300 senelik tarihi yapının pek çok alıcısının olduğu açıklandı.

Polat İnşaat, Balkanlar ve Doğu Avrupa’da büyümeyi hedefliyor!

Polat İnşaat, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de iki proje geliştirerek Avrupa’ya açıldı. Sırada Makedonya, Sırbistan ve Karadağ var.

Malatya'ya yeni itfaiye binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısında yer alan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde hayata geçirilen itfaiye binasını inceledi.

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Uğur Polat: Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdıklarını söyledi.

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Hacı Uğur Polat: Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada "Malatya'yı hep birlikte imar edeceğiz" dedi.

Hacı Uğuru Polat Haberi

Hacı Uğuru Polat

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.


Fahri Kayahan Bulvarı’nın alt tarafından başlayarak Tecde yoluna kadar bulunan bölgede toplam 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürdürülüyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı hacı Uğur Polat, belediye Park ve Bahçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve İmar işleri Müdürlüğü’nde görev yapan mimar ve mühendislerle birlikte inşaat çalışmalarının devam ettiği alanda inceleme yaptı. Başkan Polat, “Yeşil alanları ve doğal hayatıyla Malatya’nın akciğeri Yeşilyurt’umuz için ’gece, gündüz’ demeden çalışıyor, projeler üretiyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Yeşil Hilal Projemiz. Bu projemizi çok hızlı bir şekilde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hizmete giren ve yapımı devam eden parklarımız...