09 / 05 / 2024

Hacı Yusuf Özer vefatı

Hacı Yusuf Özer vefatı

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Water Lily Estate Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Yusuf Sulu tarafından kuruldu. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Samsun Hacı Şükriye Işık Anaokulu açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, halası merhume Hacı Şükriye Işık’ın vasiyetini yerine getirerek, onun adını taşıyan anaokulunun açılışını yaptı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Manisa Alaşehir'in altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’de toplam 62 bin metre içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniliyor. MASKİ, çalışmalarına Dağhacıyusuf mahallesi ile start verdi.

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Yusuf Hacısüleyman: Eyfel, Kaleiçi gibi yerler randevulu gezilecek!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı ve Resort Dergisi İmtiyaz sahibi Yusuf Hacısüleyman, dünya nüfusunun hızla arttığını bu nedenle gelecekte Eyfel Kulesi, Kaleiçi gibi yerlerin randevu alınarak gezilebileceğini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Önümüzdeki süreçte kişiye özel tatiller ön plana çıkacak!

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Resort Turizm Kongresi Antalya'da başladı. Kongreye katılan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, önümüzdeki süreçte kişiye uygun tatillerin ön plana çıkacağını aktardı.

Yusuf Hacısüleyman: Turizm sektörü olarak 2015 yılı zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir yıl olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğunu söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Hacı Yusuf Geçene kimdir?

İzmir Kınık Belediye Başkanı Hacı Yusuf Geçene kimdir? Hacı Yusuf Geçene, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hacı Yusuf Geçene, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Hacı Yusuf Özer vefatı Haberi

Hacı Yusuf Özer vefatı

Merhum Hacıeyüpoğlu Mustafa Ağanın ve merhume Şerife hanım’ın torunu, Merhum Kazım Özer’in ve merhume Emine hanımın oğlu, Merhum Besim ve Çevriye Kılıç’ın damadı, Merhum Abdullah, Merhume Şerife, Merhume Fatma, Merhum Şeref Özer’in, Merhume Zeliha ve Mahmut Özbudun’un, Merhum Kazım ve Hafize Gümüştaş’ın ağabey ve kardeşleri, Merhum Ali ve Merhume Ülker Ulusoy’un enişteleri, Merhum Ali Ihsan, Hüseyin-Oya, Sami-Ayşen Özer, Leman-Muharrem Kılbıyık, Neriman-Erdoğan Çağlayanın Amcaları, Kadir-Adalet, Alirıza-Merhume Ferda Gümüştaş, Mehmet-Serpil Özer’in dayıları, Özer-Merter-Özpınar-Genelioğlu-Ağel-Yılmaz-Kızılaslan-Beyhatun ailelerinin Dünürü, Zafer-Yasemin-Mehmet-Seda-Begüm-Melis-Yıldız-Dila-Mina-Özer’in, Merve-Tanın Yılmaz, Mergim- Yusuf Agel, Gözde-Kamil Agel’in canından çok sevdikleri dedeleri, Yusuf-Muzaffer-Duru-Tülay Özer, Ömer-Vera Agel’in büyük dedeleri Tülay-Muzaffer-Emine-Muhsin, Sema-Kazım’ın Can babaları, Hacı Yıldız Özer’in 57 yıllık hayat arkadaşı Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibi, Hayırsever insan, Duayen sanayici,


Afyon’un Yusuf ağası, HACI YUSUF ÖZER Vefat etmiştir.


Cenazesi 09/09/2014...