15 / 05 / 2024

hacıbostan n residence daire

hacıbostan n residence daire

N Residence Mahmutbey nerede? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Nanda Yapı projesi N Residence Mahmutbey'de inşa ediyor olduğu Double Park Residence'ın arka tarafındaki arsada yükseliyor...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Hacıfeyiz tarafından kuruldu.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Hacıyevaların Londra'daki 15 milyon dolarlık evi tehlikede!

İngiltere'de gizli servet sahibi olmak artık çok zor. Çıkarılan yolsuzlukla mücadele yasası ile büyük harcamalar yapan gizli zenginler, servetlerinin kaynağını açık etmek zorunda...

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Piyalepaşa Bostanı’nı HE Mimarlık rehabilite edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın altına otopark yapmak istediği Beyoğlu Piyalepaşa Bostanı rehabilite edilecek.

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbabalar İnşaat Hayvancılık Ziraat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Çelik ve Halil İbrahim Özdemir tarafından kuruldu. 

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşümü Ankara'da başlıyor!

Türkiye'nin en sıra dışı kentsel dönüşüm projesi Ankara Keçiören'deki Hacıkadın Deresi üzerinde hayata geçiyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projeyle ilgili bilgi verdi.

Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık!

Toplam 300 daireden meydana gelen Düzce Hacı Ali Bey Residence satılık daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı üç, 4 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

hacıbostan n residence daire Haberi

hacıbostan n residence daire


Nanda Yapı İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Mahmutbey bölgesinde Double Park Residence projesinden sonra ikincisine hazırlanıyor. Nanda Yapı N Residence projesi Mahmutbey'de Hacıbostan Mahallesi'nde yer alıyor.


Nanda Yapı N Residence Mahmutbey projesinde dairelerin tamamı 1 oda 1 salon lüks daireler olarak tasarlanıyor. N Residence Mahmutbey projesi içerisinde sosyal alanların yanısıra özel rezidans hizmetleri ile üniversite öğrencilerine konfor sağlayacak.



N Residence Mahmutbey nerede?


N Residence Mahmutbey projesi Nanda Yapı'nın Double Park Residence projesinin arkasındaki arsada yükseliyor. N Residence Mahmutbey projesi Kemerburgaz Üniversitesi'nin hemen karşısında inşa ediliyor. 


N Residence Mahmutbey nerede?



Telefon : 0212 445 19 20-17   

Web Adresi : www.doublepark.com.tr

Gülcihan...