15 / 05 / 2024

hacıdan ataşehir

hacıdan ataşehir

Hacıdan İstanbul Ataşehir'de yer alan Ağaoğlu My Clup'te yeni şubesini hizmete açtı...

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Lens Yapı'dan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni Proje!

Lens Yapı, Ataşehir  Modern projesini yakın zamanda satışa çıkaracak. Projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor..

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 06.07.2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 17 Kasım'da askıdan inecek.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Rest Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Rest Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davayı kazandı!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davaya ilişkin İstanbul 9. Vergi Mahkemesi tarafından verilen ve Vakıf GYO lehine sonuçlanan mahkeme kararı için, düzeltme talebi Danıştay 9. Dairesi'nin 2016/311 E. 2016/5497 K.s. kararı ile reddedildi.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne açtığı davada son durum!

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi'ne karşı açtığı davalardan 2015/812 E.S.ve 2015/813 E.S. nolu dosyalar için İstanbul 8. Vergi Mahkemesi, Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere, dava konusu ödeme emrinin iptaline karar verdi.

hacıdan ataşehir Haberi

hacıdan ataşehir

Sosyete ve ünlülerin kebapçısı Hacıdan'ın yeni şubesi önceki gece Ataşehir Ağaoğlu My Clup'te hizmete girdi. Hacıdan'ın açılışına aralarında Mustafa Topaloğlu. Nadide Sultan, Bahar Öztan, Esra Sönmezer ve Almeda Abazi'nin de bulunduğu isimler katıldı. 


Güneş...