15 / 05 / 2024

hacıdan

hacıdan

Hacıdan İstanbul Ataşehir'de yer alan Ağaoğlu My Clup'te yeni şubesini hizmete açtı...

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Home Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Mehmet Mir ve Raheleh Ghasemı Sorak ortaklığında kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sisdec Tasarım Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Mert Hacıemiroğlu tarafından kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tim Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emine Erdem ve Hacı Bayrak ortaklığında kuruldu.

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nhıgh Proje Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Hacıoğlu tarafından  kuruldu.

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalbım Hacıosman, Maher Khader ve Mohammed Khader ortaklığında kuruldu.

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ceo Grup Gıda İnşaat Turizm Tedarik Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram ve Osman Aydemir ortaklığında kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Atabay Hacıoğlu tarafından kuruldu.

Etka Yönetim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etka Yönetim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldırım, Aytaç Yıldırım, Muharrem İlhan, Hacı Bekir Taş ve Mehmet Söylemez ortaklığında kuruldu. 

hacıdan Haberi

hacıdan

Sosyete ve ünlülerin kebapçısı Hacıdan'ın yeni şubesi önceki gece Ataşehir Ağaoğlu My Clup'te hizmete girdi. Hacıdan'ın açılışına aralarında Mustafa Topaloğlu. Nadide Sultan, Bahar Öztan, Esra Sönmezer ve Almeda Abazi'nin de bulunduğu isimler katıldı. 


Güneş...